Uutiset > Yleinen > SCL hakee huippu-urheilukoordinaattorin sijaista!

SCL hakee huippu-urheilukoordinaattorin sijaista!

Oletko huippu-urheilun parissa työskentelystä syttyvä? Innostutko yhdessä tekemisestä ja mahdollisuudesta työskennellä vauhdikkaan, menestyvän ja kasvavan joukkuelajin parissa? Tule meille Suomen Cheerleadingliittoon huippu-urheilukoordinaattoriksi! 

Haemme nyt liitolle huippu-urheilukoordinaattorin sijaista 

Työ alkaa viimeistään 1.10.2024.Tehtävä on sijaisuus, joka jatkuu 31.8.2025 saakka. 

Suomen Cheerleadingliitto ry (SCL) on vuonna 1995 perustettu lajiliitto, jonka alaisuuteen kuuluu 60 jäsenseuraa. Cheerleading liikuttaa lähes 15 000 lasta, nuorta ja aikuista ympäri Suomen. Liiton toiminta koostuu koulutustoiminnasta, jäsenpalveluista, tapahtumista, huippu-urheilusta ja cheerleadingin edunvalvonnasta Suomessa. Toimistomme sijaitsee Sporttitalossa Helsingin Pitäjänmäellä. Etätöitä teemme joustavasti.   

Huippu-urheilukoordinaattori vastaa maajoukkuetoiminnan operatiivisesta toteutuksesta muutoin kuin valmennuksen osalta. Huippu-urheilukoordinaattorin vastuulla on kauden kokonaisuuden koordinointi, erilaiset varaukset ja järjestelyt, huippu-urheilun toimijoiden välisen viestinnän varmistaminen, sekä rakenteiden kehittäminen. Huippu-urheilukoordinaattori vastaa maajoukkuetoiminnan budjetista.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta huippu-urheilun koordinoinnista, vankkaa ja käytännön tehtävissä osoitettua projektinjohtamisen taitoa sekä hyvää paineenhallintaa ja itsensä johtamisen taitoa. Huippu-urheilukoordinaattorilta odotamme sujuvaa englannin kielen taitoa. Soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava työkokemus katsotaan eduksi. Hakemallamme henkilöllä on joustava ja kannustava asenne, vahvaa toimeenpanokykyä, huolellinen ja oma-aloitteinen työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot. 

SCL:ssä sinua odottaa innostunut ja työhönsä sitoutunut tiimi, sekä hyvät työsuhde-edut. Työ vaatii ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustusvalmiutta, esimerkiksi maajoukkueleirejä kotimaassa sekä kilpailumatka Yhdysvaltoihin.  

Lähetä avoin hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään keskiviikkona 28.8.2024 osoitteeseen tiina.kuikka@scl.fi. Laita viestin aiheeksi huippu-urheilukoordinaattori. Hakemusaineisto tulee toimittaa yhtenä pdf-tiedostona, jonka maksimipituus on kaksi liuskaa. Laita tiedoston nimeksi pelkkä oma nimesi.   

Hakijoiden haastattelut toteutetaan joustavasti läsnä tai etäyhteyksien välityksellä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja haastatteluja voidaan toteuttaa hakuajan vielä ollessa käynnissä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa liiton toiminnanjohtaja Tiina Kuikka. Tavoitat Tiinan puhelimitse numerosta 050-3884173 tiistaina 20.8. klo 16-17, keskiviikkona 21.8. klo 10-11 ja torstaina 22.8. klo 10.30-11.30.