Uutiset > Uutiset > NL Diamonds valittu Pohjois-Pohjanmaan Vuoden Joukkueeksi

NL Diamonds valittu Pohjois-Pohjanmaan Vuoden Joukkueeksi

NL Diamonds valittu Pohjois-Pohjanmaan Vuoden Joukkueeksi

20.12.2011

 

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta PoPLi ry:n lauantaina 10.12 järjestämässä Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalassa palkittiin maakunnan urheilun ja liikunnan menestyjiä ja taustajoukkoja. Pohjoissuomalainen cheerleading oli myös vahvasti esillä tämän vuoden valinnoissa.

 

Oululainen Northern Lights Diamonds naisten edustusjoukkue on valittu Vuoden Joukkueeksi 2011, kuluneen vuoden kansainvälisten arvokisaedustuksien ja -suorituksien perusteella. Vuoden Joukkue -titteli myönnettiin joukkueelle jo toistamiseen, edellisen kerran Diamonds valittiin alueella Vuoden Joukkueeksi vuonna 2009.

 

Lue lisää:

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry:n sivuilta >>