Uutiset > Uutiset > Cheerleadingin alkeet -opas peruskouluille

Cheerleadingin alkeet -opas peruskouluille

Cheerleadingin alkeet-opas peruskouluihin

 

Vuonna 2011 julkaistu peruskoulujen valinnaisia liikuntatunteja varten suunniteltu, kouluille maksuton opetusmateriaali tarjoaa valmiudet liikunnanopettajille cheerleading-tunnin vetämisen. Pakettiin kuuluu kuvitettu Opettajan opas sekä dvd, joka havainnollistaa tarkemmin nostojen liikeradat ja otteet.

Ohjeiden avulla voidaan pitää innostava ja turvallinen cheerleading-tunti ja jakaa tietoa lajista. Oppaan lopussa on kaikkien Suomen Cheerleadingliiton jäsenseurojen nimet kaupungeittain. Seurojen yhteystietoja voi tiedustella liiton toimistolta tai lajista innostuessaan oppilaat voivat ottaa suoraan yhteyttä seuroihin.

Opetuspaketti on perusasteen oppilaitoksille ilmainen ja se on tilattavissa SCL:n toimistolta. Liikunnanopettaja! Tilaa ilmainen lajiopas koulutussuunnittelijalta sähköpostitse: nita.rikstrom@scl.fi