Uutiset > Yleinen > Tanssimaajoukkue blogi | 13.4.2015 | Tanssimaajoukkue esittäytyy osa 5

Tanssimaajoukkue blogi | 13.4.2015 | Tanssimaajoukkue esittäytyy osa 5

 

Tanssimaajoukkueen urheilija esittelyt jatkuvat! Seuraavaksi tutustutaan Tanjaan ja Iiraan.

Nimi: Tanja ViiruTanja V
Ikä: 27

Cheertanssitausta:
Aloitin cheertanssin syksyllä 2012 Dream Team Dancers -joukkueessa.

Miksi cheertanssi?
Cheertanssi on näyttävä ja energinen laji, jossa pääsee kilpailemaan ja esiintymään. Laji on hyvin monipuolinen ja haastava, ja kehittymismahdollisuuksia riittää paljon eri osa-alueilla. Erityisesti pidän näyttävien ja isojen hyppyjen harjoittelemisesta. Pidän cheertanssista myös, koska se on joukkuelaji. Yhdessä tekemisen myötä saa paljon energiaa ja iloa.

Paras hetkesi lajin parissa:
Kilpailut ovat parhaimpia hetkiä, sillä silloin pääsee näyttämään ahkeran harjoittelun tuloksen ja nauttimaan ainutlaatuisesta fiiliksestä joukkueen kanssa. EM2014-kullan voittaminen tuntui erityisen hienolta.

Miltä maajoukkueessa treenaaminen on tuntunut?
Maajoukkueessa reenaaminen on ollut todella kivaa. Meillä on hieno joukkue ja upea kilpailukoreografia ja -musiikki. Joukkueemme vahvuudet ovat taitavat tanssijat sekä innostunut ja kannustava ilmapiiri. Olin maajoukkueessa myös edellisenä vuonna. Silloin saadut kokemukset maajoukkueharjoittelusta sekä upea MM-kisareissu innostivat minut jatkamaan maajoukkueessa tänäkin vuonna.

Omat tavoitteesi maajoukkueessa:
Tavoitteenani on kehittyä ja tulla varmemmaksi kilpailuohjelmassa, sekä näyttää MM-kisalavalla loistokas suoritus.

Terveiset suomalaisille cheerleadereille ja tanssijoille:
Treeni-iloa!


 

Nimi: Iira NeuvonenIira N
Ikä: 18

Cheertanssitausta:
Aloitin lajin 12 vuotiaana Funky Teamissa  ja siirryin 16 vuotiaana tanssimaan Funky Dance Teamiin.

Miksi cheertanssi?
Lajissa on parasta sen monipuolisuus ja yllättävyys, sekä joukkueen kanssa yhdessä tekeminen. Aina löytyy uusia haasteita, niin tekniikoissa kuin tanssityyleissäkin. Ohjelman näyttävyys vaatii teknistä osaamista, esiintymistaitoa ja voimaa, mutta kuitenkin haastavasta ohjelmasta tulee saada vaivattoman näköinen. Pidän lajin visuaalisuudesta ja naisellisuudesta. Kisaohjelman muodostuminen huippuunsa joukkueen työnteolla on lajissa hienoa. Tykkään kisaohjelman tekemisestä ja tekniikoista pidän eniten pirueteista.

Paras hetkesi lajin parissa:
Kirkkaimmat menestykset, kuten EM 2013, jäävät tietenkin tärkeinä mieleen, mutta parhaimmat hetket lajin parissa muodostuvat ehkä kuitenkin kokonaisuudesta joukkueen kanssa vietetystä ajasta. Kisamatkat ovat parhaita ja kisalavalle pääsy on aina yhtä ihanaa!

Miltä maajoukkueessa treenaaminen on tuntunut?
Maajoukkueessa treenaaminen on ollut upeaa. Joukkueen vahvuuksia ovat ehdottomasti monipuolinen tekninen osaaminen, kova treenimotivaatio ja hyvä yhteishenki.

Omat tavoitteesi maajoukkueessa:
Omat tavoitteeni maajoukkueessa on kehittyä tanssijana ja tehdä paljon töitä mahdollisimman hyvän ja varman suorituksen takaamiseksi. Tavoitteenani on pystyä joukkueen kanssa upeaan suoritukseen, josta voi olla ylpeä.

Terveiset suomalaisille cheerleadereille ja tanssijoille:
Treenaa kovaa, aseta tavoitteet korkealle ja nauti! 🙂