Uutiset > Yleinen > Tanssimaajoukkue esittäytyy osa 7

Tanssimaajoukkue esittäytyy osa 7

Tanssimaajoukkueen esittelyt ovat nyt loppusuoralla ja viimeisinä esittelyssä ovat Noora ja Nana. Tanssimaajoukkueen MM-matka Orlandoon alkaa maanantaina 20.4.2015 ja maajoukkueprojekti huipentuu MM-kilpailuihin 23.-24.4.2015. Tsemppiä koko joukkueelle MM-kilpailuihin!


Nimi: Noora Meskanen

Ikä: 19
Cheertanssitausta:
Aloitin cheertanssin 14-vuotiaana ja olen harrastanut cheertanssia reilut viisi vuotta Funky Teamissa. Tällä hetkellä kuitenkin treenaan Jyväskylässä.
Miksi cheertanssi?
Cheertanssissa minua kiehtoo lajin näyttävyys ja monipuolisuus. Laji on vaativa, mutta on hienoa miten kisalavalla suoritukset näyttävät vaivattomilta ja yhdenaikaisilta. Itse nautin eniten liikkuvuusliikkeiden ja piruettien harjoittelemisesta.
Paras hetkesi lajin parissa:
EM-kulta 2013
Miltä maajoukkueessa treenaaminen on tuntunut?
Maajoukkueessa treenaaminen on lähtenyt hyvin käyntiin ja maajoukkueessa on taitavia tanssijoita. Jo lyhyessä ajassa meistä on koostunut yhtenäinen joukkue, vaikka tanssijoita on eri seuroista. Maajoukkueemme vahvuudet ovat energisyys ja monipuolisuus.
Omat tavoitteesi maajoukkueessa:
Tavoitteeni on kehittyä tanssijana ja päästä kokemaan MM-kisat Floridassa.
Terveiset suomalaisille cheerleadereille ja tanssijoille:
Tsemppiä treenaamiseen! On ollut hienoa nähdä miten lajin pariin on tullut lisää uusia harrastajia ja laji on kehittynyt eteenpäin.
Nimi: Nana Tanttu
Ikä: 22
Cheertanssitausta:
Olen harrastanut cheertanssia kolme ja puoli vuotta Funky Dance Teamissa. Viimeiset puolitoista vuotta olen urheilun lisäksi myös valmentanut Funky Dance Teamia.
Miksi cheertanssi?
Minulla on taustalla pitkä ura joukkuevoimistelun parissa. Vanha joukkuekaverini houkutteli minut karsimaan Funky Dance Teamiin, ja sille tielle jäin. Cheertanssi on sporttista, näyttävää ja energistä, ja nautin yhdessä treenaamisesta ja kilpailemisesta. Pidän uusien koreografioiden ja erilaisten tekniikoiden treenaamisesta.
Paras hetkesi lajin parissa:
Viime vuoden pronssi MM-kisoista ja ikimuistoinen matka upeiden urheilijoiden kanssa.
Miltä maajoukkueessa treenaaminen on tuntunut?
Kasassa on motivoitunut ja ahkera joukkue, joka saa tehdä yhdessä sitä, mistä nauttii. Viime vuoden upea matka ja MM-pronssi saivat minut lähtemään vielä tänäkin vuonna mukaan nauttimaan ja fiilistelemään MM-lavalle. Tänä vuonna myös isosiskoni Mila haki projektiin mukaan, joten mikä sen hienompaa kuin päästä yhdessä hänen kanssaan edustamaan Suomea MM-kilpailuihin!
Omat tavoitteesi maajoukkueessa:
Molemmissa aiemmissa tanssimaajoukkueprojekteissa mukana olleena toivon, että kisojen ensikertalaiset saavat minusta tukea ja voimaa uuden tilanteen edessä, jotta koko joukkue pääsisi lavalla näyttämään vapautuneen ja itsevarman suorituksen, jota voi fiilistellä vielä vuosienkin päästä. Olisi myös hienoa pitää Suomi mitalikannassa kiinni!
Terveiset suomalaisille cheerleadereille:

Tsemppiä ja ahkeraa treeniä saleille!