Uutiset > Yleinen > MJ-karsinnat lähestyvät

MJ-karsinnat lähestyvät

Tervehdys kaikki,
Me MJ-valkut olemme saaneet muutaman kysymyksen koskien karsintoja vuoden 2016 naisten cheermaajoukkueeseen. Tässä vastauksia kaikille tiedoksi.
Ensimmäinen kysymys koskee karsinnoissa näytettäviä stunttisarjoja. Kysymys koski ohjetta, jossa mainittiin, että samasta taidosta ei saa kahta kertaa pisteitä. Pisteitä kuitenkin saa jos näyttää stuntin, joissa perustekniikka on sama, mutta joka kuitenkin eroaa hieman jo näytetystä taidosta. Voi esimerkiksi näyttää flikin ylös kahdelle ja yhdelle jalalle. Molemmista taidoista saa pisteet. Jos molemmat taidot näytetään teknisesti oikein, saa tietysti yhdelle jalalle päätyvästä stuntista hieman enemmän pisteitä.
Toinen kysymys koski myös näytettäviä stunttisarjoja. Kysymys kuului, että näytetäänkö molemmat sarjat samaan musiikkipätkään. Samaa musiikkia käytetään, mutta tauko tulee pitää sarjojen välissä ja musiikki tulee aloittaa alusta.
Lopuksi haluamme vielä tiedottaa, että full around joka lähtee yhdeltä jalalta ja päätyy yhdelle jalalle tuo enemmän pisteitä, kuin mitä aluksi tiedotettiin. Uusi pistemäärä on 8 pistettä teknisesti puhtaasti suoritetusta taidosta.
Tsemppiä treeneihin, nähdään pian karsinnoissa!
MJ-valkut Maria, Mija ja Jake.