Uutiset > Yleinen > Naisten Cheermaajoukkueen toinen leiri – ensimmäinen kirjoitus urheilijoiden näkökulmasta

Naisten Cheermaajoukkueen toinen leiri – ensimmäinen kirjoitus urheilijoiden näkökulmasta

Hei kaikki!
Kirjoitamme ensimmäistä kertaa maajoukkueprojektista urheilijoiden näkökulmasta.  Ensimmäiset leirit ja esiintyminen on jo takanapäin ja fiilikset käynnissä olevasta projektista ovat mahtavat! Oli huikeata esiintyä ensimmäistä kertaa joukkueena Autumn Roar -kilpailussa, kun koko yleisö kannusti yhteen ääneen Suomea!
Valmiina ensiesiintymiseen Autumn Roar –kilpailuissa! 
Valmentajilta olimme saaneet ohjeet, mitä treenata leirien välissä ja toinen leiri tuli todella nopeasti.
Toinen leiri alkoi perjantaina ja heti ensimmäisissä treeneissä ryhdyttiin tositoimiin. Keskityimme etenkin stunttien laskuihin ja ajoituksiin, jonka lisäksi treenasimme pyramideja useilla eri taidoilla. Saimme jopa kokeilla itse ideoimiamme pyramideja!

Koska maajoukkue koostuu eri seurojen urheilijoista, on tärkeää muodostaa yhteisiä tapoja ja perinteitä.  Jotta meillä olisi jokin yhdistävä tekijä, ja tuntisimme yhteenkuuluvuutta, saimme valmentajilta pienen yllätyksen: sinisen kengännauhan oikeaan kenkään! Kengännauha auttaa meitä muistuttamaan maajoukkueprojektista, ja erottamaan maajoukkueleirit seurajoukkueen harjoituksista. Leirillä jaettiin myös maajoukkuetuulipuvut.


Lauantaiaamu alkoi kapteenitunnilla, jolla keskustelimme yhteisistä arvoista.  Valitsimme kolme parasta joista tuli meidän cheermaajoukkueen arvot:
      1.      Omistautuneisuus
      2.      Luottamus
      3.      Hauskuus

Lauantain treeneissä jatkettiin ajoitusten hiomista ja pyramideja. Aamupäivän treenien jälkeen suuntasimme yhdessä tanssimaajoukkueen kanssa palautumisluennolle. Lauantaina treenattiin myös huutoa, joka tuntui alusta alkaen luontevalta ja hyvältä!  
Yhdessä tanssimaajoukkueen kanssa, palautumisluennon jälkeen
Leiri jatkui sunnuntaille asti, jolloin rutistimme vielä viimeiset mehut itsestämme, opetellessamme MM-kisaohjelman paikkoja. Päivän aikana otimme myös viralliset maajoukkuekuvat. Nyt treeni jatkuu taas entistä tehokkaampana kohti seuraavaa yhteistä leiriä joka on viikko SM-kisojen jälkeen!
Tahtoisimme kuulla toiveita lukijoiltamme, minkälaista sisältöä haluatte blogiin? Myös kysymyksiä voi esittää blogin kommenttiboksiin.
– Krista, Emmi, Milla & Mira