Uutiset > Yleinen > Tanssimaajoukkue 2016 esittäytyy osa 2

Tanssimaajoukkue 2016 esittäytyy osa 2

Tanssimaajoukkueen urheilijaesittelyt jatkuvat! Tällä viikolla esittelyvuorossa Ronja, Malla ja Venla.
Nimi: Ronja Roisko
Ikä: 18
Cheertanssitausta:
Aloitin cheertanssin 9-vuotiaana, eli lajin parissa olen ollut noin kahdeksan ja puoli vuotta. Tällä hetkellä olen tanssijana Golden Spirit Cyrenesissä.
Paras hetkesi lajin parissa:
Ykköseksi nousee ehdottomasti viime vuoden MM-projekti, joka huipentui MM-pronssiin.
Oma vahvuutesi tanssijana:
Tanssijana olen monipuolinen ja pyrin aina parhaaseen, enkä pelkää kokeilla uusia tekniikoita ja temppuja.


Miltä maajoukkueessa treenaaminen on tuntunut:
Maajoukkueessa treenaaminen on huippua, kun kasassa on taitavia tanssijoita ympäri Suomea. Tällä porukalla saamme varmasti MM-ohjelmamme loistamaan huhtikuuhun mennessä.
Omat tavoitteesi maajoukkueessa:
Tavoitteenani on kehittyä tanssijana ja urheilijana. Aion treenata täysillä yhteisen unelmamme eteen ja tietenkin vahvistaa piruettitekniikoita, koska aina voi pyöriä vähän enemmän 😉
Terveiset suomalaisille cheerleadereille ja tanssijoille:
Olkaa ahkeria treenisaleilla ja tehkää töitä unelmienne eteen!:)

Nimi: Malla Lappeteläinen
Ikä: 22
Cheertanssitausta:
Olen harrastanut lajia nyt kaksi vuotta. Kokeilin cheertanssia ensin vuoden harrastejoukkueessa, jonka jälkeen treenaaminen kantoi tavoitteellisempaan kisajoukkueeseen. Tanssin Golden Spirit Cyrenes-joukkueessa.
Paras hetkesi lajin parissa:
SM-hopea 2016. Kykenimme joukkueena parhaaseen mahdolliseen kisasuoritukseen kauden tärkeimmällä hetkellä ja nostimme sijoitustamme SM-karsintakisoista voittaen hopeaa.Oma vahvuutesi tanssijana:
Vahvuuksiani tanssijana ovat kokeilunhalu, päättäväisyys ja korkea treenimotivaatio. Haluan kehittyä paremmaksi tanssijaksi teknillisesti ja saada kaiken potentiaalini käyttöön. Nautin esiintymisestä hyvin paljon ja annan aina kaikkeni.
Miltä maajoukkueessa treenaaminen on tuntunut:
Olen nauttinut todella paljon leireistä uuden joukkueen ja valmentajien kanssa. Joukkueessa on äärimmäisen lahjakkaita ja ahkeria urheilijoita. Koreografian työstäminen Toyan kanssa oli upeaa! Tänä vuonna koreografia on naisellinen ja voimakas. Sitä on aina mahtavaa treenata!
Omat tavoitteesi maajoukkueessa:
Pääsen nyt maajoukkueessa haastamaan itseäni aivan uudella tasolla sekä yksilö- että joukkueurheilijana. Tavoitteeni on kehittyä monipuoliseksi tanssijaksi ja esiintyjäksi. Haluan kannustaa joukkuelaisiani saavuttamaan oman parhaansa sekä treenatessa että kisoissa.
Terveiset suomalaisille cheerleadereille ja tanssijoille:
Uskokaa itseenne, asettakaa tavoitteita ja treenatkaa sitkeästi. Ahkeruus palkitaan!

Nimi: Venla Tähkäpää
Ikä: 17
Cheertanssitausta:
Aloitin lajin Turun Urheiluliitossa 2009 ja olen ollut nyt lajin parissa siis lähes 7 vuotta. Nyt 1,5 vuotta sitten siirryin TCS Smash Phoenixiin.
Paras hetkesi lajin parissa:
Kisalattialla tanssiminen on aina mahtava hetki ja päällimmäisenä mielessä ovat junioreiden SM-hopea 2013 ja sittemmin EM-pronssi. Parhaimpia hetkiä ovat kuitenkin pienetkin onnistumiset treeneissä ja muutenkin joukkueen kanssa vietetty aika. Myös maajoukkueeseen valituksi tuleminen oli yksi parhaimmista hetkistäni lajin parissa.

Oma vahvuutesi tanssijana:
Pyrin aina olemaan mukana positiivisella ja avoimella asenteella ja pidän haasteista, sillä ne saavat minut kokeilemaan rajojani ja olen aina ajatellut, että koskaan ei opi, jos ei kokeile. Teknisistä osa-alueista vahvuuksiani ovat piruetit.
Miltä maajoukkueessa treenaaminen on tuntunut:
Ihan mahtavalta! On upeaa treenata näin taitavassa ja motivoituneessa joukkueessa. Muihin Suomen tanssijoihin tutustuminen on ollut hienoa ja ole saanut paljon uusia näkökulmia tekemiseeni. Vaikka treenaaminen on rankkaa, siitä saa todella paljon irti!
Omat tavoitteesi maajoukkueessa:
Kehittyä tanssijana, ottaa kaikki irti tilaisuudesta ja treenata täysillä hyvän ja varman suorituksen eteen. Tavoitteenani on myös tehdä puhdas suoritus MM-lavalla ja nauttia projektista!
Terveiset suomalaisille cheerleadereille ja tanssijoille:
Treenatkaa kovaa, mutta muistakaa nauttia pienistäkin onnistumisista! “Believe in yourself and all that you are, know that there is something inside you that is greater than any obstacle!”