Uutiset > Yleinen > Cheerleading kuuluu kaikille -videokilpailu

Cheerleading kuuluu kaikille -videokilpailu

 

Tule mukaan edistämään monikulttuurisuutta Suomen Cheeleadingliiton kanssa ja osallistu Cheerleading kuuluu kaikille -videokilpailuun. Cheerleading on urheilulaji, joka sopii kaikille. Miten cheerleading tuo erilaiset ihmiset yhteen? Kerro joukkueesi tai ryhmäsi tarina videon muodossa!

Cheerleading kuuluu kaikille -videokilpailu etsii iloisinta ja persoonallisinta mukaansa tempaavaa ja innostavaa videota siitä, miten cheerleading tuo erilaiset ihmiset eri kulttuuritaustoista yhteen.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki cheerleadingjoukkueet, cheertanssijoukkueet ja pienryhmät. Kilpailuaika on 1.3. – 8.4.2016. Voittajavideo julkaistaan toukokuun May Madness -kilpailuissa.

Videot julkaistaan Facebookissa, jossa ratkeaa finaalin neljä parasta videota. Äänet lasketaan tykkäyksistä, kommenteista ja jaoista. Lopullisen voittajan valitsee Suomen Cheerleadingliiton hallitus. Äänestys on auki 22.4.2016 asti.

Kilpailun ilmoittautumislomake

Kuvaus- ja julkaisulupa

Videokilpailun säännöt

Mikäli kuvaus- ja julkaisulupaa ei ole toimitettu 8.4.2016 mennessä, videota ei julkaista kilpailussa.

 

052 Yrjonkadun liikuntasali 22.11.2013 HIGH RES