Uutiset > Yleinen > SCL hakee koulutussuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen

SCL hakee koulutussuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen

 

Suomen Cheerleadingliitto ry (SCL) on vuonna 1995 perustettu lajiliitto, jonka alaisuuteen kuuluu 53 jäsenseuraa, joissa harrastaa yli 6300 cheerleaderia. Liiton toiminta koostuu koulutustoiminnasta, jäsenpalveluista, tapahtumajärjestämisestä ja yleisestä cheerleadingin edunvalvonnasta Suomessa. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Valo-talossa.

Haemme nyt palvelukseemme kokoaikaista koulutussuunnittelijaa äitiys- ja vanhempainvapaan ajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.2016-31.3.2017.

Koulutussuunnittelija vastaa Suomen Cheerleadingliitossa koulutus- ja leiritoiminnan kehittämisestä, suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä Active Cheer –harrastetoiminta konseptin kehittämisestä ja toteuttamisesta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää cheerleadingin lajituntemuksen lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, liikuntajärjestöalan tuntemusta, suomalaisen valmennusjärjestelmän tuntemusta, organisointikykyä, taloushallinnon osaamista ja joustavuutta. Lisäksi koulutussuunnittelijalta odotetaan monipuolisia atk-taitoja ja erinomaisia edellytyksiä kirjallisen materiaalin tuottamiseen. Koulutussuunnittelija koordinoi lajiliiton kouluttaja- ja ohjaajarinkiä, joten esimieskokemus katsotaan eduksi. Edellytämme työntekijältä valmiutta ajoittaisiin viikonlopputöihin ja matkustamiseen. Ajokortti katsotaan eduksi.

Parhaimmat valmiudet tehtävään antaa soveltuva liikunta-alan korkeakoulutus ja cheerleadingin lajituntemus. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn energisessä työympäristössä hyvien työkavereiden kera ja hyvän mahdollisuuden verkostoitua muiden liikuntajärjestötoimijoiden kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV perjantaihin 18.3.2016 mennessä sähköisesti osoitteeseen heidi.heiskanen@scl.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Cheerleadingliitto, Heidi Heiskanen, Radiokatu 20, 00240 Helsinki.

Lisätietoja työstä antaa 7.-9.3. klo 10–14 välillä toiminnanjohtaja Heidi Heiskanen puhelimitse numerosta 045-2095499

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.