Uutiset > Yleinen > SCL hakee tapahtumakoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen

SCL hakee tapahtumakoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen

 

Suomen Cheerleadingliitto ry (SCL) on vuonna 1995 perustettu lajiliitto, jonka alaisuuteen kuuluu 53 jäsenseuraa, joissa harrastaa yli 6300 cheerleaderia. Liiton toiminta koostuu koulutustoiminnasta, jäsenpalveluista, tapahtumajärjestämisestä ja yleisestä cheerleadingin edunvalvonnasta Suomessa. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Valo-talossa

Haemme nyt kokoaikaista tapahtumakoordinaattoria äitiys- ja vanhempainvapaan ajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.2016–31.7.2017.

Tapahtumakoordinaattorin tehtävänä on Suomen Cheerleadingliiton kilpailutapahtumien kehittäminen, suunnitteleminen ja toteuttaminen. Tapahtumakoordinaattorin vastuulla on myös muiden liiton suurempien tapahtumien järjestäminen. Lisäksi tapahtumakoordinaattori vastaa liiton antidopingtoiminnasta. Tapahtumakoordinaattorin alaisuudessa toimii vapaaehtoisista koostuva kilpailuvaliokunta.

Parhaimmat valmiudet tehtävään antaa soveltuva korkeakoulututkinto ja vankka kokemus tapahtumien onnistuneesta järjestämisestä. Tapahtumatuotannon tai vastaava koulutus, Cheerleadingin lajituntemus sekä liikuntajärjestökentän tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut työtekijä, jolla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi tehtävä edellyttää vankkaa taloushallinnon osaamista. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, johtamistaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja nopeaan päätöksentekoon. Edellytämme työntekijältä valmiutta viikonlopputöihin ja matkustamiseen vähintään kotimaassa. Ajokortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn energisessä työympäristössä hyvien työkavereiden kera.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV perjantaihin 18.3.2016 mennessä sähköisesti osoitteeseen heidi.heiskanen@scl.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Cheerleadingliitto, Heidi Heiskanen, Radiokatu 20, 00240 Helsinki.

Lisätietoja työstä antaa 7.-9.3. klo 10–14 välillä toiminnanjohtaja Heidi Heiskanen puhelimitse numerosta 045-2095499

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.