Uutiset > Yleinen > Tanssimaajoukkueen maaliskuun leiri koreografi Toya Ambrosen kanssa

Tanssimaajoukkueen maaliskuun leiri koreografi Toya Ambrosen kanssa

Edellisestä tanssimaajoukkueen leiristä oli kulunut kolme viikkoa ja tänä aikana kaikki urheilijat olivat tehneet ensimmäiset ohjelmakokonaiset omilla treenisaleilla. Maaliskuun Vierumäen leiriä odotettiin kotisaleilla malttamattomasti, sillä luvassa olisi ensimmäiset yhteiset kokonaiset ohjelmavedot. Sitäkin enemmän odotimme, mitä kaikkea koreografimme Toya Ambrose on suunnittelut Team Finlandin pään menoksi!
Jo perjantain iltatreenissä kävi selväksi, että tällä leirillä on luvassa paljon töitä. Ohjelmaan alettiin heti tekemään isompia ja pienempiä koreografisia muutoksia, joita tehtiin läpi viikonlopun aina viimeiseen treeniin saakka. Tämä pisti aivot työskentelemään vieläkin kovempaa, mutta lopputulos on entistäkin hienompi kokonaisuus. Muutosten jälkeen koreografia sopii meille vieläkin paremmin, sillä se korostaa vahvuuksiamme ja tuo joukkueen vahvan energian esille. Ei voi kuin ihailla Toyan taitoa hyödyntää musiikin jokainen vivahdus ja luoda kokonaisuuteen lukuisia visuaalisia kikkoja! Toyan kanssa ehdittiin myös hiomaan piruettisarjoja, pään suuntia ja muita pienen pieniä yksityiskohtia. Häneltä saimme loistavia vinkkejä (no elephants, no turtles, be sassy and remember your head!) ja niitä muistutamme toisillemme jatkossakin jokaista ohjelmapätkää tehdessämme!
Leirille tullessaan jokainen TMJ:n urheilija oli myös miettinyt itsellensä sopivan egonimen, joka kuvastaa sitä minkälainen on ja/tai haluaa olla tällä leirillä ja tulevalla MM-lavalla niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Egonimien takana oleville tarinoille naurettiin vedet silmissä ja nimet pääsivätkin heti ahkeraan käyttöön. Lauantai-iltana päästiin myös ajatusten tasolla entistäkin lähemmäksi Orlandoa ja H-hetkeä, kun selitimme ryhmissä ensimmäisiä mieleen tulevia ajatuksia erilaisista sanapareista kuten Sweet tomato tai Wide World of Sports. Osalle nämä toivat mieleen edellisvuosien reissujen muistoja ja ensikertalaiset taas yrittivät parhaansa mukaan miettiä, miten sweet tomato mahtaa liittyä maajoukkueprojektiin. Askartelimme myös hienot tsemppijulisteet joukkueelle.
Sunnuntaina saimme ison yleisön katsomaan kokonaistamme. Alun perin luulimme esiintyvämme CMJ:lle, sillä olimme käyneet lauantaina tarkastamassa heidän upean MM-koreografian. Yllätykseksemme saimme sitäkin runsaslukuisemman yleisön, kun SCL:n koulutusryhmät saapuivat myös katsastamaan tanssimaajoukkueen 2016 kuntoa. Esiintyminen meni hyvin siihen nähden, kuinka paljon koreografiaan oli tehty muutoksia ja kuinka vähän meillä oli alla koko joukkueen yhteisiä full-outeja (vain yksi ennen esiintymistä :D). Suunta on tietenkin tästä vielä ylöspäin, mutta se nähtiin jo heti, että tämä joukkue syttyy ja saa ekstravoimaa yleisöstä!

Kaiken kaikkiaan leiri oli aivan mahtava, joukkue on hitsautunut loistavasti yhteen ja kovalla treenimotivaatiolla odotetaan malttamattomana jo seuraavaa leiriä. Onneksi sitä ei tarvitse odottaa enää kauaa, sillä tästä lähtien aina MM-kisareissuun asti joukkue leireilee kahden viikon välein. Viimeiselle kuukaudelle mahtuu myös paljon esiintymisiä, kun lauantaina 26.3.2016 TMJ pääsee Tampereen Pyrinnön koripallo-ottelun puoliajalle esiintymään ja perjantaina 8.4.2016 kaikki MM-edustajat esittävät ohjelmansa lehdistötilaisuudessa. 
”aina yhden jaksaa”-Mila