Uutiset > Yleinen > Tanssimaajoukkueen toiseksi viimeinen leiri ennen MM-kilpailuja Tampereella

Tanssimaajoukkueen toiseksi viimeinen leiri ennen MM-kilpailuja Tampereella

Perjantaina oli jälleen aika kokoontua yhteen viettämään toiseksi viimeistä leiriä yhdessä Tampereelle, kun kisapäivään oli jäljellä enää tasan neljä viikkoa. Leiriviikonloppu alkoi sillä, että saimme lippikset ja uudet maajoukkuepussukat joilla kehtaa edustaa Suomea MM-matkalla.
Perjantain itse treenit aloitimme psyykkisellä valmennuksella, jossa keskustelimme mm. siitä mitä on hyvä itsetunto, odotuksista ja jokaisen urheilijan ahdistuksen kohteista. Psyykkisen jälkeen aloitimme ohjelman läpikäymisen lyhyissä pätkissä sekä teimme vielä pieniä muutoksia, jotta se näyttäisi entistäkin paremmalta kisoissa. Perjantain treenit päätimme vielä kahteen ohjelmakokonaiseen.
Lauantaina saimme uudet värikkäät treenitopit ja aloitimme päivän suunnittelemalla kisapäivän aikataulun sekä katsomalla videon aikaisemmalta maajoukkueen MM-matkalta, jotta ensikertalaisetkin pääsisivät näkemään paikkoja etukäteen. MM-fiilistelyn jälkeen teimme ohjelman kolmasosia ja annoimme toisillemme palautetta kolmen hengen ryhmissä sekä kävimme vielä tekniikat ja kuviot läpi ennen siirtymistä Pyynikin palloiluhallille esiintymistä varten. Saimme hyvän mahdollisuuden esittää ohjelman yleisölle koripallo-ottelussa, jossa kävimme ensin tekemässä teaserina ohjelman ensimmäisen fuette- sarjan, jonka jälkeen väliajalla pääsimme esittämään yleisölle koko ohjelman. Esiintyminen meni hyvin, vaikka mukaan mahtuikin muutamia virheitä. Esiintymisen jälkeen oli hyvä lähteä jatkamaan yhdessäoloa saunailtaan.
Työntäyteisen päivän jälkeen rentouduimme Suomensaaren saunalla, jossa nautimme herkullisia pita-leipiä sekä makeita ja suolaisia herkkuja. Kaikki tanssijat saivat illan alussa salatehtävät, jotka tuli suorittaa illan aikana. Ihmetystä aiheuttivat mm. spontaani hieronta, yhteislaulu sekä pojista kyseleminen. Saimme myös kuulla jokaiselta oman johonkin urheiluun liittyvän faktan tai kommelluksen. Joukkueesta löytyykin mm. kelkkailun sekä kullanhuuhdonnan taitajat. Yhteiset illanvietot ovat olleet mukavia ja niissä joukkue on ryhmäytynyt entistäkin tiiviimmäksi.
Sunnuntaina aloitimme käymällä läpi kisapäivän tapahtumia. Aaamutreeneissä oli huomattavissa väsymystä, sillä olihan edelliset leiripäivät vedetty ihan täysiä. Aloitimme lämppätanssillamme Antti Tuiskun tahtiin, jotta päivä lähtisi hyvin käyntiin. Lämpät ja valmistautumiset esiintymiseen teimme samalla tavalla kuin tulemme ne tekemään oikeana kisapäivänä. Yleisöä oli Dream Gymille saapunut hyvin ja innolla odotimme jälleen pääsyä esiintymään. Mielessä oli edellisen päivän esiintyminen ja siellä tapahtuneet virheet, joita nyt lähdettiin korjaamaan. Suorituksen jälkeen oli mahtava kuulla yleisön palautteita ja niistä innostuneina päätimmekin itsemme ja yleisön yllätykseksi tehdä toisen ohjelmakokonaisen heti perään. Alkutäpinöiden jälkeen fiilis oli huikea ja se näkyi ja tuntui!
Sunnuntaina ehdimme vielä tekemään ohjelmaan hieman muutoksia. Teimme myös jalkakokonaisia ja käsikokonaisen peilille ilmeiden kanssa. Leirin lopuksi jo aiemmin MM-kisoissa olleet pääsivät jakamaan omia kokemuksiaan kisojen jälkeisestä elämästä. Kyyneliltä ei säästytty. Taas oli yksi leiri ohi ja MM-kisat sen kuin lähestyvät. Enää on vain yksi leiri jäljellä!
Annukka ja Jasmine