Uutiset > Yleinen > Super Cheer-leirin ilmoittautuminen avattu!

Super Cheer-leirin ilmoittautuminen avattu!

 

 

Vuonna 2016 järjestetään uutuus-leirinä minien vuoden pääkisaan Super Cheeriin valmistava joukkueleiri. Leirillä valmentajat ja joukkue saavat palautetta ja kehitysideoita ohjelman rakenteesta ja lajitekniikoista useilta lajin kokeneilta huippuvalmentajilta. Super Cheer​-kilpailuun valmistava joukkueleiri on suunnattu edistyneille aikuisten-, juniori- ja minijoukkueille, myös syyskilpailuihin valmistautuvat joukkueet voivat halutessaan osallistua leirille.

 

Ilmoita joukkueesi mukaan leirille alla olevan linkin kautta 30.8.2016 mennessä!

 

Aika: 30.9-2.10.2016

Paikka: Kisakeskus

Hinta: 150e/hlö/leiri

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa:

https://my.surveypal.com/Super-Cheer-leiri–ilmoittautuminen

 

Lisätietoja leiristä voit kysyä sähköpostitse ina.tiittula@scl.fi