Uutiset > Yleinen > Hae mukaan kilpailuvaliokuntaan!

Hae mukaan kilpailuvaliokuntaan!

Oletko kiinnostunut valiokuntatoiminnasta ja tapahtumien järjestämisestä? Kilpailuvaliokunta (KiVa) hakee aktiivisia vapaaehtoistoimijoita järjestämään SCL:n kilpailutapahtumia, tule mukaan!

Kilpailuvaliokunnan tehtävänä on järjestää vuosittain liiton alaiset kilpailut sekä kehittää SCL:n kilpailutoimintaa. Tavoitteena on luoda onnistunut ja mielekäs kilpailukokemus kaikille osallistujille. Kilpailuvaliokuntatoiminta sopii kaikille kilpailujen ja tapahtumien järjestämisestä innostuneille yli 16-vuotiaille. Kilpailuvaliokunnassa ei edellytetä aiempaa lajitaustaa.

Kilpailuvaliokuntatoiminnasta saa hyvää kokemusta urheilutapahtumien järjestämisestä, ja valiokuntatoiminnan kautta pääsee vaikuttamaan cheerleadingin kehittämiseen lajina kilpailujärjestelyjen kautta. Liiton järjestämiä kilpailuja on yhteensä neljä, kaksi kevätkaudella (May Madness ja Summer Cheer Cup) ja kaksi syyskaudella (Super Cheer ja SM-kilpailut). Kilpailuvaliokunta kokoontuu kuusi kertaa vuodessa.

Kilpailuvaliokunnan toimintaa organisoi valiokunnan puheenjohtaja ja tapahtumakoordinaattori Riikka Nykänen. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 7.10.2016 mennessä Riikalle osoitteeseen riikka.nykanen(a)scl.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisesta tapahtumanjärjestämiskokemuksestasi.