Uutiset > Yleinen > SCL hakee kokoaikaista järjestösihteeriä vakituiseen työsuhteeseen

SCL hakee kokoaikaista järjestösihteeriä vakituiseen työsuhteeseen

Suomen Cheerleadingliitto ry (SCL) on vuonna 1995 perustettu lajiliitto, jonka alaisuuteen kuuluu 47 jäsenseuraa, joissa harrastaa lähes 8000 cheerleaderia. Liiton toiminta koostuu koulutustoiminnasta, jäsenpalveluista, tapahtumajärjestämisestä ja yleisestä cheerleadingin edunvalvonnasta Suomessa. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Valo-talossa.

Haemme nyt palvelukseemme kokoaikaista järjestösihteeriä vakituiseen työsuhteeseen.

Järjestösihteerin tehtävänä on yleiset toimistotyöt mm. taloushallintoon liittyvät työt, erilaisten rekisterien hallinta, tilavaraukset sekä kokousjärjestelyt. Lisäksi toimenkuvaan kuluu jonkin verran sisäistä ja ulkoista viestintää.

Suomen Cheerleadingliiton järjestösihteeri on usein jäsenien ensimmäinen kontakti liitossa. Lajin kasvaessa kovaa vauhtia Suomessa, haemme tehtävään asiakaspalveluhenkistä työntekijää, joka tykkää pitää langat käsissään. Liitto tekee tärkeää työtä lasten ja nuorten liikuttamiseksi, joten halu olla mukana tekemässä cheerleadingin seurojen ja heidän harrastajiensa arjesta sujuvaa ja helppoa, on ehdoton edellytys tehtävään hakevalle.

Järjestösihteeri toimii myös johdon assistenttina, joten hyvät yhteistyötaidot, aloitteellisuus ja järjestelmällisyys ovat tehtävään hakevalle tärkeitä ominaisuuksia. Arvostamme ymmärrystä yhdistystoiminnasta, hyviä ATK-taitoja ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä.

Parhaimmat valmiudet tehtävään antaa soveltuva koulutus, hyvä organisointikyky ja liikuntajärjestökentän tunteminen. Edellytämme valmiutta ajoittaiseen ilta- ja viikonlopputyöhön.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn energisessä työympäristössä hyvien työkavereiden kera. Työ alkaa tammikuun 2017 aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 12.12. mennessä sähköisesti osoitteeseen heidi.heiskanen(a)scl.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Cheerleadingliitto, Heidi Heiskanen, Radiokatu 20, 00240 Helsinki. Työhaastattelut järjestetään Helsingissä viikolla 50-51.

Lisätietoja työstä antaa keskiviikkona 7.12. klo 11-15 sekä perjantaina 9.12. klo 8-10 välisenä aikana toiminnanjohtaja Heidi Heiskanen puhelimitse numerosta 045-2095499.