Uutiset > Yleinen > TIEDOTE: Cheerleadingin Suomen mestaruuksista kilpaillaan tulevana lauantaina

TIEDOTE: Cheerleadingin Suomen mestaruuksista kilpaillaan tulevana lauantaina

Naisten cheer-sarja on tunnetusti ollut todellinen jännitysnäytelmä ja kilpailu mitalisijoista tulee olemaan kova. Naisten cheer-sarjassa ensimmäiseksi ja toiseksi sijoittuneet joukkueet lunastavat edustusoikeudet kesällä 2017 järjestettäviin EM-kilpailuihin.

Hallitseva Suomen-mestari HAC Elite sijoittui SM-karsintakilpailuissa ensimmäiseksi. Karsintakilpailussa toiseksi sijoittui Dream Team Cheerleaders Wildcats puhtaalla kilpailuohjelmalla. Kolmannen sijan karsintakilpailussa nappasi viime vuoden pronssimitalistijoukkue Golden Spirit Angels. Naisten cheer-sarjan SM-finaalissa nähdään yhteensä 14 joukkuetta. Vuoden 2017 MM-kilpailuissa Suomea edustaa naisten cheer-sarjassa toista kertaa koottu liittojohtoinen naisten cheermaajoukkue.

Sekajoukkueiden cheer-sarjassa kilpailee tänä vuonna yhteensä neljä joukkuetta. 16 kertainen Suomen-mestari ja viime keväänä MM-kilpailuissa pronssimitalin saavuttanut helsinkiläinen Funky Team Gorillaz lähtee suurimpana ennakkosuosikkina kisoihin. SM-karsintakilpailuissa toiseksi sijoittui helsinkiläisjoukkue HAC Xray ja kolmanneksi tamperelainen TSC Renegades. Sekajoukkueiden sarjan voittajajoukkue lunastaa edustuspaikan kevään 2017 MM-kilpailuihin.

Tanssisarjaan ennakkosuosikkina lähtee karsintakilpailun voittanut hallitseva Suomen-mestari tamperelainen Dream Team Dancers. Toiseksi karsintakilpailuissa sijoittui helsinkiläinen Golden Spirit Cyrenes. Tanssisarjan voittajalle edustusoikeutta MM-kilpailuihin ei myönnetä, sillä kevään 2017 MM-kilpailuissa Suomea edustaa viidettä kertaa koottu liittojohtoinen tanssimaajoukkue.

SM-finaalin 2017 ohjelma