Uutiset > Yleinen > Cheerleadingin SM-finaali 2017 10.12. Helsingin jäähallilla

Cheerleadingin SM-finaali 2017 10.12. Helsingin jäähallilla

Cheerleadingin Suomen mestaruuksista 2017 kilpaillaan Helsingin Jäähallilla (Nordenskiöldinkatu 11–13) lauantaina 10.12.2016. Päivän aikana kilpaillaan 10 eri sarjassa ja mukana ovat sekä aikuisten että junioreiden joukkueet ja pienryhmät. Kilpailu kärkisijoista tulee olemaan kova. SM-kilpailut ovat cheerleadingin vuoden päätapahtuma ja jaossa Suomen mestaruuksien lisäksi ovat edustusoikeudet kansainvälisiin kilpailuihin.

Kansainvälinen Olympiakomitea on tiistaina hyväksynyt cheerleadingin ja sen kansainvälisen lajiliiton International Cheer Unionin KOK:n tunnustamien lajien joukkoon. ICU:lle on myönnetty kolmevuotinen ehdollinen jäsenyys samaan aikaan thainyrkkeilyn kanssa.

”Tämä uutinen tuli meille suomalaisille loistavaan aikaan ja voimme juhlistaa sitä vuoden päätapahtumassamme SM-kilpailuissa tulevana viikonloppuna. Luvassa on huippucheerleadingia ja kovaa kilpailua, kun jaossa on SM-tittelin lisäksi edustusoikeudet kansainvälisiin kilpailuihin”, Suomen Cheerleadingliiton puheenjohtaja Riikka Taivassalo toteaa.

SM-finaalin kilpailusuoritusten jälkeen ennen palkintojen jakoa lavalla nähdään Ruudolf ja Karri Koira! Tule paikan päälle seuraamaan cheerleadingkauden huipentumaa, lippuja tapahtumaan on vielä jäljellä.

SM-finaalin 2017 ohjelma

Lipunmyynti

Huom! Ovilla ei lipunmyyntiä.