Uutiset > Yleinen > SCL Summer Camp ilmoittautuminen avattu!

SCL Summer Camp ilmoittautuminen avattu!

Aika: 24.-27.7.2017

Paikka: Suomen Urheiluopisto – Vierumäki

Hinta: 245 e

Tervetuloa mukaan Suomen Cheerleadingliiton suositulle ja monipuoliselle kesäleirille! 

Leirille voivat osallistua kaikki yli 7-vuotiaat kaiken tasoiset urheilijat ja harrastajat! Leirin hinta sisältää opiston täysihoidon, leiripaidan, laadukkaan leirivalmennuksen ja monipuolisen leiriohjelman!

Leirin lajiharjoituksissa harjoitellaan kaikkia cheerleadingin osa-alueita: tanssia, akrobatiaa, stuntteja, hyppyjä, huutoja ja pyramideja. Vapaa-aikana uidaan, leikitään, tutustutaan muihin leiriläisiin ja nautitaan Vierumäen hyvästä ruoasta. Ohjelmassa on lajiharjoitusten lisäksi  erilaisia workshoppeja, amazing race ja leiridisco!

Ilmoittaudu mukaan Suomen Cheerleadingliiton suositulle kesäleirille 12.6.2017 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ilmoittaudu kesäleirille 2017