Uutiset > Tiedotteet > Hallituksen kokoustiedote 10/2024

Hallituksen kokoustiedote 10/2024

Cheerleadingliiton hallitus kokoontui 2. syyskuuta käsittelemään muun muassa strategiakauden talousarviota sekä lajikulttuurikyselyn pohjalta seurojen kanssa käytyjen sparritilaisuuksien keskeisiä havaintoja.  

Strategiakaudelle 2024–2028 työstetään koko strategiakauden talousarviota, jonka tavoitteena on helpottaa pitkäjänteistä talouden suunnittelua ja seurantaa. Hallitus sai katsauksen ensimmäiseen työstöversioon strategiakauden talousarviosta ja keskusteli vuoden 2025 budjetointiin vaikuttavista avoimista kysymyksistä, kuten Opetus- ja kulttuuriministeriön avustusten leikkauksista ja PM-kilpailuiden järjestämisresurssista. Budjetin työstöä jatketaan hallituksen ja toimiston kesken syyskuun strategiapäivien yhteydessä. 

Loppuvuodesta 2023 toteutetun lajikulttuurikyselyn purkua on jatkettu seurojen kanssa kevään ja alkusyksyn 2024 aikana. Hallitus kuuli seurakehittäjän yhteenvedon seurojen sparritapaamisista. Tapaamisten perusteella vaikuttaa siltä, että jäsenseurat voivat hyvin, ja tunnistavat niin onnistumisia kuin kehityskohteita toiminnassaan.  

Hallitus käsitteli lisäksi The World Games Series –kilpailussa Suomea edustavan tanssituplaparin pyynnön tukea heitä valmentajan kilpailumatkan kustannuksissa. Hallitus päätti myöntää parille 1500 € tukea. The World Games Series on Hongkongissa lokakuussa 2024 järjestettävä kansainvälisesti merkittävä uusi kilpailu, josta voi voittaa ylimääräisen edustusoikeuden vuoden 2025 World Games –kilpailuun. Suomi lunasti paikan The World Games Series –kilpailuun maailmanlaajuisesta videokarsinnasta, jonka perusteella 10 parasta paria valittiin kilpailuun. Suomea edustavat Caterina ja Lotte Kettunen. 

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 7. lokakuuta.