Sporttiturva-vakuutus

Sporttiturva-vakuutus

A-, B- ja C-lisenssi sekä harrastevakuutus sisältävät OP Vakuutus Oy:n Sporttiturva-vakuutuksen. Tutustu tuoteselosteeseen ja vakuutusehtoihin huolellisesti ennen lisenssin ostoa!

Tuoteseloste 2019
Vakuutusehdot 2019

SCL Suomisport-rekisteriseloste

Missä tilanteissa Sporttiturva on voimassa?
Sporttiturva on voimassa kaiken ikäisille seuraavissa lajiin liittyvissä tilanteissa:
• ottelu/kilpailu/turnaus
• harjoitus, joka on lajille ominaista tai valmennusohjelman mukaista
• kilpailumatkalla ja koulutus-, liikunta- sekä valmennusleirillä koko ajan sekä näihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin enintään 3 kk pituisilla matkoilla.

C-lisenssin Sporttiturva on yllä mainituissa tilanteissa voimassa myös muiden lajiliittojen urheilulajeissa.

Tapaturma
Mikäli kauden aikana sattuu tapaturma ja harrastajalla on voimassa vakuutuksellinen lisenssi, ota yhteyttä OP Vakuutukseen: 0303 0303.

1. Hakeudu Kela-kortti mukanasi hoitoon. OPn lääkärikumppanit löydät sivulta vahinkoapu.op.fi. OP:n asiakkaat suosittelevat erityisesti ortopedisiin vammoihin erikoistunutta Pohjola Sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa (2018 myös Turussa).
2. Pohjola Sairaalassa korvaushakemuksen tekeminen onnistuu sairaalan korvauspisteellä sen aukioloaikana. Saat korvauspäätöksen saman tien. Jos vahinko on korvattava, maksat käynnistä ainoastaan vakuutukseen mahdollisesti kuuluvan hoitokorvauksen omavastuuosuuden.
3. Muilla kumppanilääkäreillä maksa lääkärikulut ensin itse ja tee korvaushakemus OPn verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Tarvitset hakemuksen tekemiseen OPn tai muun pankin verkkopankkitunnukset ja tiedot korvattavista kuluista. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja tai muita asiakirjoja, mutta pidä ne tallessa puolen vuoden ajan –
niitä pyydetään tarvittaessa. Saat korvauspäätöksen postitse.

Lisenssin irtisanominen kauden aikana
Lisenssiä ei ole tarkoitettu irtisanottavaksi kesken jo meneillään olevaa kautta, mutta se on mahdollista, tällaisessa tapauksessa Suomen Cheerleadingliitto ei palauta lisenssin hallinto-osaa. Mikäli lisenssi sisältää Sporttiturva-vakuutuksen, on vakuutus mahdollista irtisanoa vakuutusyhtiöstä. Suomen Cheerleadingliitto ei myöskään vakuutusta irtisanottaessa palauta lisenssin hallinto-osaa. Huomioithan, että mikäli irtisanot vakuutuksen A-, B- tai C-lisenssistä kesken kauden, irtisanoutuu samalla myös lisenssi.

Vakuutuksen irtisanominen
Sporttiturva-vakuutus on mahdollista irtisanoa tarvittaessa kauden aikana. OP Vakuutus veloittaa irtisanomisesta huolimatta vakuutusajasta vähintään 16 €. Vakuutusta irtisanottaessa tulee olla yhteydessä osoitteeseen urheiluvakuutukset(a)op.fi. Viestissä tulee ilmoittaa seuraavat tiedot:
-mitä lisenssille halutaan tehdä: (vakuutuksen irtisanominen)
-lajiliitto: Suomen Cheerleadingliitto (SCL)
-nimi: (kenen lisenssistä on kyse)
-henkilötunnus: (lisenssinhaltijan henkilötunnus)
-tilinumero: (johon mahdollinen palautus tehdään)