Sporttiturva-vakuutus

Sporttiturva-vakuutus

A-, B-, C-lisenssi, harrastelisenssi A, B ja C ja valmentajavakuutus sisältävät Pohjola Vakuutus Oy:n Sporttiturva-vakuutuksen. Tutustu tuoteselosteeseen ja vakuutusehtoihin huolellisesti ennen lisenssin ostoa!

LISENSSIKAUSI 2023-2024:

Tuoteseloste 2023-2024

Tuoteseloste 2023-2024 ryhmävakuutukset

Vakuutuksen ehdot 2023-2024

Tuotetietoasiakirja

SCL Suomisport-rekisteriseloste

Pohjola Vakuutus Oy:n rekisteriseloste

*************************

LISENSSIKAUSI 2022-2023:

Tuoteseloste 2022-2023

Vakuutuksen ehdot 2022-2023

Tuotetietoasiakirja

SCL Suomisport-rekisteriseloste

Pohjola Vakuutus Oy:n rekisteriseloste

*************************

LISENSSIKAUSI 2021-2022:

Tuoteseloste 2021-2022

Vakuutuksen ehdot 2021-2022

Tuotetietoasiakirja

SCL Suomisport-rekisteriseloste

Pohjola Vakuutus Oy:n asiakkaiden rekisteri

*************************

Missä tilanteissa Sporttiturva on voimassa?

Sporttiturva on voimassa kaiken ikäisille seuraavissa lajiin liittyvissä tilanteissa:
• ottelu/kilpailu/turnaus
• harjoitus, joka on lajille ominaista tai valmennusohjelman mukaista
• kilpailumatkalla ja koulutus-, liikunta- sekä valmennusleirillä koko ajan sekä näihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin enintään 3 kk pituisilla matkoilla.

C-lisenssin Sporttiturvassa ei ole omavastuuta ja se on yllämainituissa tilanteissa voimassa myös muiden lajiliittojen alaisissa urheilulajeissa.

Vahinko sattui – Ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun

• Saat Pohjola Terveysmestarilta asiantuntijan arvion oireistasi ja sinut ohjataan tarvittaessa suoraan sopivalle ammattilaiselle hoidettavaksi lähimpään Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppanin vastaanotolle.
• Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.
• Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.
• Palveluaikojen ulkopuolella tai akuuteissa kiiretapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa lääkärikulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai OP:n verkkopalvelussa: https://vahinkoapu.pohjola.fi/henkiloasiakkaat/tapaturma

Pohjola Terveysmestari palvelee numerossa 0100 5225 tai Pohjola Terveysmestari -sovelluksessa. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. Pohjola Terveysmestaripalvelun tuottaa Pihlajalinna Oy.

Vakuutuksen irtisanominen kauden aikana

Voit irtisanoa oman tai alaikäisen huollettavan lapsen Sporttiturvan kirjallisesti kesken kauden lähettämällä verkkoviestin osoitteessa op.fi tai suojatun sähköpostin osoitteeseen urheiluvakuutukset@pohjola.fi.
Ilmoita vakuutetun nimi, henkilötunnus, urheiluliitto, palautustili ja sähköpostiosoite. Suojatun sähköpostin voit lähettää omasta sähköpostistasi avaamalla internet-selaimella osoitteen https://securemail.op.fi ja toimimalla siellä annettujen ohjeiden mukaisesti. Pohjola Vakuutus veloittaa vakuutusajasta vähintään 16 € Sporttiturva-vakuutuksen irtisanomisajankohdasta riippumatta.

Huomioithan, että irtisanoessasi vakuutuksen A-, B- tai C-lisenssistä kesken kauden, irtisanoutuu samalla myös lisenssi. Ilman SCL:n lisenssiä urheilija ei voi  osallistua SCL:n kilpailutoimintaan. Suomen Cheerleadingliitto ei palauta lisenssin hallinto-osuudesta muodostuvia lisenssimaksuja.