Harrasteliikunta

Mitä on harrasteliikunta?

Kaikki toiminta jolla ei ole kilpailullisia tavoitteita on harrasteliikuntaa. Tämä tarkoittaa sitä, että suuressa osassa suomalaisia cheerleadingseuroja on jo olemassa aktiivisia harrasteliikunnan ryhmiä. Kaikille Suomen Cheerleadingliiton jäsenseuroille avoimia Active Cheer Stage- tapahtumia tullaan järjestämään ryhmille ja joukkueille jotka eivät kilpaile, mutta haluavat esiintymiskokemusta ja iloa lajitaitojen esittämisestä.

Suomen Cheerleadingliitto tarjoaa vaihtoehtoisen tavan harrastaa cheerleadingiä kilpailupuolen rinnalle. Harrastejoukkueessa harjoittelu on matalan kynnyksen toimintaa. Harrasteliikuntatoiminta mahdollistaa cheerleadingin kaikille taso- ja ikäryhmille, ilman kilpailullisia tavoitteita. Tuloksena on terve ja monipuolinen liikkuja, jonka motivaatio liikkumiseen säilyy läpi elämän.

Cheerleading harrasteliikuntamuotona

Toiminnan tarkoituksena on lisätä lasten, nuorten ja aikuisten liikuntamäärää, mahdollistaa cheerleading-harrastuksen aloittaminen vähin taloudellisin resurssein, mahdollistaa cheerleadingin harrastaminen kaikille kohderyhmille ja mahdollistaa lajin harrastaminen muiden lajien ohella.

SCL- koulutusten kautta ohjaajien on helppo kouluttautumia monipuolisen ja turvallisen liikkumisen ohjaajiksi.

 

Aloita tästä

Olemme koonneet youtube-kanavallemme videoita lajin perusliikkeistä.

 

Harrasteliikunnan tavoitteena liitossamme on:

  • Lisätä lasten, nuorten ja aikuisten liikuntamäärää Mahdollistaa cheerleadingin harrastaminen ei-kilpailullisin tavoittein
    Aloittaa harrastaminen vähin taloudellisin resurssein
    Madaltaa kynnystä kouluttautua cheerleading-ohjaajaksi
    Lisätä lajin parissa toimivien ohjaajien harrasteliikunnan osaamista
    Kasvattaa seurojen harrastajamäärää

 

ac_harrasteliikunta

banneri2