Harrasteliikunta

Cheerleading harrasteliikuntana

Kaikki liikunta, jolla ei ole kilpailullisia tavoitteita tai kilpailutoiminta on toissijainen tavoite on harrasteliikuntaa. Tämä tarkoittaa sitä, että suuressa osassa suomalaisia cheerleadingseuroja on jo olemassa aktiivisia harrasteliikunnan ryhmiä. Kaikille Suomen Cheerleadingliiton jäsenseuroille avoimia, edullisia ja ikärajattomia Active Cheer Stage- tapahtumia tullaan järjestämään ryhmille ja joukkueille jotka eivät kilpaile, mutta haluavat esiintymiskokemusta ja iloa lajitaitojen esittämisestä.

Suomen Cheerleadingliitto tarjoaa vaihtoehtoisen tavan harrastaa cheerleadingiä kilpailupuolen rinnalle. Harrastejoukkueessa harjoittelu on matalan kynnyksen toimintaa. Harrasteliikuntatoiminta mahdollistaa cheerleadingin kaikille taso- ja ikäryhmille, ilman kilpailullisia tavoitteita.

 

SCL- koulutusten kautta ohjaajien on helppo kouluttautua monipuolisen ja turvallisen liikkumisen ohjaajiksi cheerleading parissa.

 

Kokeile cheerleadingstuntteja harrastetunnilla

Olemme koonneet youtube-kanavallemme videoita lajin perusliikkeistä.

 

Harrasteliikunnan tavoitteena liitossamme on:

  • Lisätä lasten, nuorten ja aikuisten liikuntamäärää Mahdollistaa cheerleadingin harrastaminen ei-kilpailullisin tavoittein
  • Aloittaa harrastaminen vähin taloudellisin resurssein
  • Madaltaa kynnystä kouluttautua cheerleading-ohjaajaksi
  • Lisätä lajin parissa toimivien ohjaajien harrasteliikunnan osaamista
  • Kasvattaa seurojen harrastajamäärää

 

ac_harrasteliikunta

banneri2