Aluekilpailut

Vuonna 2017 aloitettin alueellinen kilpailutoiminta ympäri Suomea. Alueelliset kilpailut ovat Suomen Cheerleadingliiton tukemaa toimintaa,jotka toteutetaan kunkin alueen seurojen itse organisoimana.Alueelliset kilpailut on tarkoitettu vastaamaan alueiden omia tarpeita ja täydentämään kilpailukalenteria. Aluekilpailut ovat osallistujamäärältään pienempiä kilpailuita kuin liiton kilpailut ja lähellä seuroja. Järjestävä seura päättää alueen tarpeen mukaisesti kilpailun ikäluokat ja sarjat SCL:n kilpailusääntöjen puitteissa.

Aluekilpailuissa Cheer Minit level 1 ja Tanssi Minit – sarjat saavat tuomareilta kirjallisen palautteen, eikä näitä sarjoja pisteytetä. Kaikki muut sarjat arvostellaan pistein.

Suomen Cheerleadingliiton toiminta jakautuu viiteen eri alueeseen maantieteellisesti.
Alueet ovat Eteläinen alue, Lounainen alue, Pirkanmaa- Hämeen alue, Kaakkoinen alue, Itäinen alue ja Pohjoinen alue.

Aluekilpailut 2019:

Aluekilpailuiden kilpailusarjat julkaistaan tammikuussa 2019. Aluekilpailut järjestävä seura päättää alueen tarpeen mukaisesti kilpailun ikäluokat ja sarjat SCL:n kilpailusääntöjen puitteissa. Aluekilpailun järjestävä seura voi myös rajata osallistuvien joukkueiden määrää kisapaikan kapasiteetin tai maltillisen pituisen kisapäivän takia. Toiveet aluekilpailuiden kilpailusarjoihin voi esittää suoraan oman alueen kilpailut järjestävälle seuralle.

Aluekilpailuista saat lisätietoa kilpailun järjestävältä seuralta.