Seurasiirrot

Seurasiirrolla tarkoitetaan urheilijan edustusoikeuden siirtämistä yhdestä SCL:n jäsenseurasta toiseen jäsenseuraan käynnissä olevan lisenssikauden aikana. Seurasiirroissa noudatetaan SCL:n seurasiirtomääräyksiä. Suomen Cheerleadingliiton seurasiirtojen käsittely on siirtynyt sähköiseen muotoon 17.4.2019. Seurasiirrot tehdään Suomisportissa.

Vuonna 2020 tilanne seurasiirtojen suhteen on poikkeuksellinen. SCL seurasiirtomääräykset ovat voimassa sillä muutoksella, että lisenssikauden vaihtuessa kesken kalenterivuoden, uuden lisenssikauden ensimmäisen lisenssin voi ostaa vapaasti haluamaansa seuraan. Vuoden 2020 seurasiirtomääräyksiin pääset tutustumaan tästä. Näin ollen urheilijat ovat vapaita siirtymään ilman seurasiirtoa ostaessaan vuoden ensimmäisen lisenssin kaudelle 1 (2.1.-31.7.2020) sekä ostaessaan uuden lisenssikauden ensimmäisen lisenssin kaudelle 2 (1.8.2020-31.7.2021).

Harraste- ja valmentajalisenssien omaavien harrastajien ja valmentajien seuran muutokset tehdään täysi-ikäisen omalla tai alaikäisen huoltajan kirjallisella ilmoituksella liiton toimistolle.

Seurasiirto voidaan tehdä pysyvänä tai määräaikaisena. Urheilijan vaihtaessa seuraa pysyvästi, tehdään pysyvä seurasiirto. Mikäli urheilija vaihtaa edustusoikeuden toiseen seuraan tietylle aikavälille kesken lisenssikauden, palaten takaisin alkuperäiseen seuraan lisenssikauden aikana, tehdään määräaikainen seurasiirto halutulle aikavälille. Määräaikainen seurasiirto voidaan tehdä esimerkiksi kilpailuiden ajaksi. Vuosittaiset seurasiirtoikkunat ovat 1.1.-31.1. ja 1.8.-31.8. Siirtoikkunassa tehtävät seurasiirrot on laitettava vireille niin, että osapuolilla on 14 vuorokautta aikaa käsitellä siirto.

Kirjausmaksut vuonna 2020:

A-TASON SEURASIIRTO 30 €
2005 ja aikaisemmin syntyneet

B-TASON SEURASIIRTO 20 €
2006-2008 syntyneet

C-TASON SEURASIIRTO 0€
2009 ja myöhemmin syntyneet

Lisätietoja seurasiirtoihin liittyen saatte osoitteesta office@scl.fi.

Seurasiirron tekemisen ohjeistukseen pääset tästä.

Seurasiirtomääräykset 2020