Seurasiirrot

Seurasiirrolla tarkoitetaan urheilijan edustusoikeuden siirtämistä yhdestä SCL:n jäsenseurasta toiseen jäsenseuraan käynnissä olevan lisenssikauden aikana. Seurasiirroissa noudatetaan SCL:n seurasiirtomääräyksiä. Seurasiirrot tehdään Suomisportissa.

Seurasiirto voidaan tehdä pysyvänä tai määräaikaisena. Urheilijan vaihtaessa seuraa pysyvästi, tehdään pysyvä seurasiirto. Mikäli urheilija vaihtaa edustusoikeuden toiseen seuraan tietylle aikavälille kesken lisenssikauden, palaten takaisin alkuperäiseen seuraan lisenssikauden aikana, tehdään määräaikainen seurasiirto halutulle aikavälille. Määräaikainen seurasiirto voidaan tehdä esimerkiksi kilpailuiden ajaksi. Vuosittaiset seurasiirtoikkunat ovat 1.1.-31.1. ja 1.8.-31.8. Siirtoikkunassa tehtävät seurasiirrot on laitettava vireille niin, että osapuolilla on 14 vuorokautta aikaa käsitellä siirto.

Harraste- ja valmentajalisenssien omaavien harrastajien ja valmentajien seuran muutokset tehdään täysi-ikäisen omalla tai alaikäisen huoltajan kirjallisella ilmoituksella liiton toimistolle.

Kirjausmaksut vuonna 2021:

A-TASON SEURASIIRTO 50 €
2005 ja aikaisemmin syntyneet

B-TASON SEURASIIRTO 40 €
2006-2008 syntyneet

C-TASON SEURASIIRTO 0€
2009 ja myöhemmin syntyneet

Lisätietoja seurasiirtoihin liittyen saatte osoitteesta office@scl.fi.

Seurasiirron tekemisen ohjeistukseen pääset tästä.

Seurasiirtomääräykset 2021