Seurasiirrot

Seurasiirrolla tarkoitetaan kilpalisenssin omaavan urheilijan edustusoikeuden siirtämistä yhdestä SCL:n jäsenseurasta toiseen jäsenseuraan käynnissä olevan lisenssikauden aikana. Seurasiirroissa noudatetaan SCL:n seurasiirtomääräyksiä. Seurasiirrot tehdään Suomisportissa.

Seurasiirto voidaan tehdä pysyvänä tai määräaikaisena. Urheilijan vaihtaessa seuraa pysyvästi, tehdään pysyvä seurasiirto. Mikäli urheilija vaihtaa edustusoikeuden toiseen seuraan tietylle aikavälille kesken lisenssikauden, palaten takaisin alkuperäiseen seuraan lisenssikauden aikana, tehdään määräaikainen seurasiirto halutulle aikavälille. Määräaikainen seurasiirto voidaan tehdä esimerkiksi kilpailuiden ajaksi.

Harraste- ja valmentajalisenssien omaavien harrastajien ja valmentajien seuran muutokset tehdään täysi-ikäisen omalla tai alaikäisen huoltajan kirjallisella ilmoituksella liiton toimistolle.

Kirjausmaksut vuonna 2024:

A-TASON SEURASIIRTO 50 €
2008 ja aikaisemmin syntyneet

B-TASON SEURASIIRTO 40 €
2009-2011 syntyneet

C-TASON SEURASIIRTO 0 €
2012 ja myöhemmin syntyneet

Seurasiirron hinta määrittyy siirtyvän urheilijan syntymävuoden perusteella.

Yhteydenotot sekä lisätietoja seurasiirtoihin liittyen osoitteesta office@scl.fi.

Suomen Cheerleadingliitto – Ohje seurasiirron tekemiseen Suomisportissa

SCL Seurasiirtomääräykset 2024 (1.1.2024 alkaen)


Suomisportin seurapääkäyttäjä:

Seurasiirroista tulee automaattinen ilmoitus sähköpostiin kun seurasiirto on laitettu vireille tai kun kaikki osapuolet ovat seurasiirron käsitelleet.

Seurapääkäyttäjä pääsee tarkastelemaan ja käsittelemään aktiivisia seurasiirtohakemuksia Suomisportista seuraavan polun kautta:

Toiminta-vetovalikko > Ostaminen liikkujille > Toiminnot – Seurasiirrot.