Summer Cheer Cup

Summer Cheer Cup on edistyneet- tason joukkueille suunnattu kesäkilpailu. Summer Cheer Cupissa erityistä on kilpailuille poikkeuksellinen huvipuistoympäristö sekä oheisohjelma kilpailupäivien lomassa. Cheerleaderit valtaavat Powerparkin jälleen vuonna 2018!

Aika: 9.-10.6.2018

Paikka:
Powerpark

Puistotie 3 (tai Jorma Lillbackan tie 16)
62300 HÄRMÄ
Lisätietoja: PowerPark

Kilpailtavat sarjat päiväkohtaisesti:

Lauantai 9.6.2018
Cheer Minit level 3
Cheer Juniorit level 3
Ryhmästunt minit level 3
Tanssi minit, Freestyle Pom Tiny, Mini & Youth
Cheer, Naiset level 6
Ryhmästunt, Naiset level 6
Cheer Seka level 6
Paristunt level 6
Tanssi, hiphop (Yhdistetty yli 12-vuotiaille, ECU 2018 säännöt, joukkueen koko SCL kilpailusääntöjen 2018 SM-tanssisarjojen mukaan)
Tanssi, Jazz (Yhdistetty yli 12-vuotiaille, ECU 2018 säännöt, joukkueen koko SCL kilpailusääntöjen 2018 SM-tanssisarjojen mukaan)

Sunnuntai 10.6.2018
Cheer Minit level 2
Cheer Juniorit level 4
Cheer Juniorit level 5
Cheer Junioriseka level 5
Cheer Aikuiset level 5
Ryhmästunt Juniorit level 5
Ryhmästunt Junioriseka level 5

Valokuvat:

Kilpailut valokuvaa Tero Wester, tutustu valokuvatarjoukseen TÄSTÄ.

Kuvia kilpailusta löydät TÄÄLTÄ.

Livestream:

Etkö pääse paikan päälle Summer Cheer Cup 2018 -kisoihin? Haluaisitko kuitenkin olla mukana tunnelmassa ja nähdä suoritukset?

Summer Cheer Cup 2018 -kilpailun voi tänäkin vuonna katsoa netistä! Lähetyksen pääsee katsomaan osoitteesta cheer-tv.net

Kisat voi katsoa sekä livelähetyksenä että jälkilähetyksenä. Lähetyksissä on mukana kaikki suoritukset, seremoniat sekä palkintojenjaot.
Lähetyksen hinta on 15 € ja sen voi ostaa milloin vain ennen kisoja tai kisojen aikana. Katseluoikeus kattaa viikonlopun kaikki kisatapahtumat. Hinta sisältää sekä livelähetyksen että jälkilähetyksen. Suosittelemme virtuaalilipun ostamista etukäteen, jotta kisojen aikana ei tule kiire!

Katsojien palauteen pohjalta maksujärjestelmä on uusittu May Madness -kisojen jälkeen. Uusi järjestelmä on selkeämpi ja luotettavampi.Lähteystä pystyy katsomaan kaikilla laitteilla, tietokoneilla ja puhelimilla.

Jälkilähetys valmistuu pari viikkoa kisojen jälkeen. Kaikille katseluoikeuden ostaneille lähetetään sähköpostilla linkki ja salasana jälkilähetykseen.HUOM! Tänä vuonna kisavideon voi ladata myös omalle koneelle talteen!

Nettilähetykset tuottaa Strand MediaLabs Oy.

Löytötavarat:                                                                        SLP logo

Kilpailuiden löytötavaroista vastaa Suomen Löytötavarapalvelu.

Kilpailuissa kadonneet tavarat tulee viedä Kisatoimistoon, jossa niitä säilytetään koko tapahtuman ajan.

Tapahtuman jälkeen tiistaina löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun Vallilaan, os. Mäkelänkatu 56, 00510 Helsinki Puhelinpalvelu 0600 41006 (1,97 €/min + pvm), ma-pe 10-18, la 10-14.

Huomaattehan, että SCL ei vastaa kilpailujen jälkeen löytötavaroihin liittyvissä kysymyksissä.

HUOM! Kilpailuiden aikataulu on aina arvio.