SCL Valmentajakoulutukset

Valmentaminen on mielenkiintoista ja tärkeää työtä, jossa pääsee vaikuttamaan urheilijoiden kasvuun ja urheiluosaamiseen sekä kehittämään itseään. On tärkeää lähteä kouluttautumaan heti valmennusuran alussa, valmentajalla on iso vastuu ja paljon kiinnostavia osa-alueita, joissa voi kehittyä.

Valmentajakoulutusten teemoina ovat; lajitekniikat ja -ominaisuudet,  urhelijaksi kasvattaminen sekä valmentajan oman työn johtaminen. Osaava valmentaja tukee urheilijan kasvua ihmisenä, jolloin mielekäs ja turvallinen lajiharjoittelu on mahdollista.

Valmentajakoulutuksia on tarjolla jäsenseurojen kilpa- ja harrastevalmentajille painotetusti syyskaudella. Koulutukset pidetään joko lähi-, hybridi- tai etäkoulutuksena (zoom-alusta). Koulutuksia järjestetään arki-iltaisin ja viikonloppuisin.

Tutustu koulutussisältöihin koulutusesitteestä

Koulutustoiminnalla tähdätään suomalaisten valmentajien osaamisen tukemiseen ja jatkuvaan valmennustoiminnan kehittämiseen. Uusi aloittava valmentaja, aloita kouluttautuminen heti ja tutustu

 

LÖYDÄ TAPAHTUMAT SCL KALENTERISTA-> ILMOITTAUTUMINEN SUOMISPORTISSA

  • Ilmoittautuminen suljetaan 3-4 viikkoa ennen koulutusta. Koulutus toteutuu, jos ilmoittautumisia on kymmenen tai enemmän. Jälki-ilmoittautumisia saatetaan ottaa toteutumassa oleviin koulutuksiin vielä viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja linkki avataan tarpeen mukaan uudelleen.
  • Koulutusmaksu maksetaan Suomisportin kautta heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai maksukortilla. Maksajana voi toimia seura tai valmentaja itse.
  • Ostokoulutustilausohjeet vasemmalta valikosta
  • Tasoon 2 verrannollinen Suomen Valmentajat ry Urheilijasta valmentajaksi-koulutus

Muistutattehan valmentajia päivittämään Suomisporttiin toimivan sähköpostiosoitteen, jotta koulutusmateriaalit tulevat perille.

  • Tervetuloa ohjaajaksi verkkomateriaali: Maksuton / suositus +15v. 
  • Teemakoulutukset: 0-35e á
  • 6h moduulit: etäkoulutus 85e à ja livekoulutus 90e á / suositus 16v. ylöspäin
  • Taso 1 kokonaisuus Vierumäki: 380e à / suositus +17v.
  • Taso 2 kokonaisuus Vierumäki: 550e à / suositus +18v. 

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen Suomen Cheerleadingliiton koulutuksiin on aina sitova, vaikka peruutus tehtäisiin ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Sairastapauksissa palautamme osallistumismaksun (vähennettynä toimistokululla 10e) lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistuksen tulee kattaa koulutuksen ajanjakso. Lääkärintodistus tulee toimittaa Suomen Cheerleadingliiton toimistolle valmentajan tai seuran toimesta viimeistään seitsemän (7) vuorokauden kuluttua koulutuksen päättymisestä. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö samasta seurasta. Mikäli estyneen osallistujan tilalle ei samasta seurasta löydy osallistujaa, koulutusmaksua ei siirretä toiseen koulutukseen. 

Koulutus voidaan peruuttaa järjestäjän taholta, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi. Mikäli Cheerleadingliitto joutuu perumaan tilaisuuden vähäisen osallistujamäärän tai kouluttajan sairastumisen vuoksi, hyvitetään osallistujalle koko osallistumismaksu. Oikeudet muutoksiin pidetään.