Yläkoululeiritys

Yläkoululeiritys on suunnattu 7–9-luokkalaisille tavoitteellisesti urheiluun suuntautuneille nuorille. Leirityksessä yhdistetään tavoitteellinen koulunkäynti tasapainoiseen elämäntapaan ja harjoitteluun. Toimintaa on toteuttamassa eri tahojen ammattilaisverkosto, joka tarjoaa okonaisvaltaisesti tukea nuoren urheilijan kehitykseen.

 

Suomen Cheerleadingliitto tarjoaa paikkaa yläkoululeirityksessä SM-kilpailuissa sarjassaan ensimmäiseksi sijoittuneille juniorijoukkueille. Paikan yläkoululeiritykseen voi saada seuraavista sarjoista: Cheer tytöt, Cheer juniorisekajoukkueet ja Tanssi juniorit. Vastaanotettu paikka yläkoululeirityksessä ei poissulje joukkueen osallistumisoikeutta maajoukkueringin leirityksiin. Halutessaan joukkue voi osallistua molempiin leirityskokonaisuuksiin. Mikäli ensimmäiseksi sijoittunut joukkue ei ota paikkaa vastaan yläkoululeirityksessä, paikkaa ei tarjota seuraavaksi sijoittuneelle joukkueelle, sillä yläkoululeiritys on voimakkaasti yhdistetty junioreiden maajoukkuetoiminnan tukitoimenpiteeksi vuonna 2018.
Yläkoululeiritystoiminnalla tuetaan junioreiden kilpailemista MM-kilpailuissa vuonna 2018. Kolme (3) yläkoululeiriä on aikataulutettu keväälle siten, että leirien ajankohdat tukevat joukkueiden osallistumista MM-kilpailuihin huhtikuussa 2018. Leiritoiminta ja sisällöt on rakennettu huipulle tähtäävän toiminnan näkökulmasta, jonka lisäksi joukkueen valmentajat pääsevät rakentamaan lajiharjoitteluosuudet omaa ammattiosaamistaan hyödyntäen. Yläkoululeiritys tukee urheilijan kokonaisvaltaista kasvua urheilijaksi.

Yläkoululeiritys Cheerleading

 

yläkoululeiritys_piirakka