Uutiset

SCL tiedottaa: Hallituksen kokoustiedote maaliskuu

Suomen Cheerleadingliiton hallitus kokoontui 12.3. vuoden neljänteen kokoukseensa. Kokouksessa 4/2018 käsiteltiin seuraavia asioita:

 • Hyväksyttiin vuoden 2017 tilinpäätös ja toimintakertomus esitettäväksi vuosikokoukselle. Kevätkokousmateriaalit lähetetään jäsenistölle viikolla 12.
 • Keskusteltiin jäsenistöstä nousseista kysymyksistä julkaista SCL säännöt verkkosivuille kaikkien saataville. Päätettiin, että kunhan sääntöjen suomenkielinen käännös on valmis, säännöt julkaistaan kokonaisuudessaan SCL nettisivuilla. Myös jo kaikkien saatavilla olevat ECU:n englanninkieliset säännöt lisätään SCL sivuille.
 • Käsiteltiin aluekilpailujärjestäjän toivetta avata aluekilpailut myös kansainvälisille joukkueille. Päätettiin, että kilpailujen avaaminen kv-joukkueille on mahdollista, mikäli järjestävä seura niin haluaa. Mikäli kilpailijamäärä nousee niin paljon, että sitä on rajoitettava, on osallistujat otettava mukaan järjestyksessä oma alue, muu Suomi ja vasta sen jälkeen kansainväliset joukkueet.

Lisäksi kokouksessa keskusteltiin maajoukkueiden ajankohtaisista kuulemisista sekä koti EM-kilpailujen järjestelyjen etenemisestä.

Seuraava hallituksen kokous pidetään Helsingissä kevätkokouspäivänä 7.4.

 

Nita Rikström palannut koulutussuunnittelijan tehtäviin

Koulutussuunnittelija Nita Rikström on palannut toimeensa vanhempainvapaalta ja aloittanut työnsä toimistolla. Hänet tavoittaa osoitteesta nita.rikstrom@scl.fi

”On mukavaa palata töihin tauon jälkeen ja päästä osaksi kasvanutta työyhteisöä. Myös harrastaja- ja valmentajamäärät ovat kasvaneet joten mielenkiintoisia töitä riittää.”, Rikström kertoo.

 

Hallituksen kokoustiedote helmikuu

Suomen Cheerleadingliiton hallitus kokoontui helmikuussa kaksi kertaa. Hallituksen kokous 2/2018 pidettiin lauantaina 3.2.2018. Kokouksessa 2/2018 käsiteltiin seuraavia asioita:

 • hyväksyttiin kaksi uutta seuraa liiton jäsenseuroiksi
 • katsottiin yksi jäsenseura eronneeksi liitosta sen lopetettua toimintansa
 • vahvistettiin kilpailu- ja tuomarivaliokunnan sekä sääntötoimikunnan jäsenet vuodelle 2018
 • käsiteltiin tapahtumakoordinaattorin ja järjestösihteerin sijaisten palkkaukset

Lisäksi hallitus kuuli koti EM-kilpailuiden järjestelyiden etenemisestä ja Pohjoismaiden yhteisestä tapaamisesta Kööpenhaminassa.

Hallituksen kokous 3/2018 pidettiin torstaina 15.2.2018. Kokouksessa 3/2018 käsiteltiin seuraavia asioita:

 • hyväksyttiin kilpailusäännöt vuodelle 2018
 • keskusteltiin opiskelijoiden MM-kilpailuihin osallistumisesta
 • vahvistettiin seura- ja nuorisovaliokuntien jäsenet vuodelle 2018
 • kuultiin toiminnanjohtajan katsaus valmistelussa olevaan tilinpäätökseen

Lisäksi hallitus kuuli koti EM-kilpailuiden järjestelyiden etenemisestä.

Seuraava hallituksen kokous pidetään Helsingissä tiistaina 13.3.2018.

Järjestösihteerin ja tapahtumakoordinaattorin sijaiset ovat aloittaneet SCL:n toimistolla

Helmikuun alussa liiton toimistolla on aloittanut tapahtumakoordinaattorin viransijaisena Tinja Aistola. Aistolalla on kokemusta useiden urheilutapahtumien järjestämisestä. Oma lajitausta Aistolalla on joukkuevoimistelusta aikuisikään saakka. ”Odotan innolla vauhdikkaaseen lajiin mukaan pääsemistä ja uusien ihmisten tapaamista”, Aistola kertoo.

Järjestösihteeri Emma Peltolan vanhempainvapaan sijaiseksi valittiin Niklas Hagel. Hagel perehtyy järjestösihteerin toimeen helmikuun ajan kolme päivää viikossa, jonka jälkeen hän aloittaa työt kokoaikaisesti. Hagelilla on vankka urheilujärjestökokemus eri lajien parista. Oma lajitausta Hagelilla on pääasiallisesti tanssiurheilun parista, jossa hän on aktiivisesti mukana edelleen. ”Ensimmäiset kaksi viikkoa on mennyt opetellessa, mutta onneksi työyhteisön lämmin vastaanotto on helpottanut uusien asioiden omaksumista”, Hagel toteaa.

Tapahtumakoordinaattori Tinja Aistolan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta tinja.aistola(a)scl.fi ja puhelimitse numerosta: (044) 075 0017. Järjestösihteeri Niklas Hagelin tavoittaa sähköpostitse osoitteesta office(a)scl.fi ja puhelimitse numerosta: (050) 525 5707.

EM-kotikilpailut Helsingissä 30.6.-1.7.2018!

Suomen Cheerleadingliitto järjestää cheerleadingin Euroopan
Mestaruus -kilpailut Helsingissä 30.6.-1.7.2018, Helsingin Jäähallilla.

Kilpailutapahtuma on kaksipäiväinen, lauantaina ratkaistaan aikuisten
mestaruudet ja sunnuntaina on junioreiden vuoro. Kilpailutapahtumassa kruunataan myös historian ensimmäiset
ParaCheerleadingin Euroopan Mestarit!

Lue lisää ”EM-kotikilpailut Helsingissä 30.6.-1.7.2018!”