Seurakoulutukset

Seurajohdon moduulikoulutukset

Koulutukset toteutetaan yhdessä liikunnan aluejärjestöjen kanssa. Osallistumismaksu on 60€/moduuli.

Tähtiseurakoulutus

Tähtiseurakoulutus on tarkoitettu seuroille, jotka tähtäävät lasten- ja nuorten tähtimerkkiin. Koulutuksessa työstetään seuran kehittämistä tähtiseuraohjelman laatutekijöiden avulla.  Koulutus sisältää kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja prosessin jälkeen seuralla on valmiudet osallistua tähtiseura-auditointiin.

Hinta: 300€/henkilö (sisältää koulutuksen ja täysihoidon jokaiseen viikonloppuun)
Huom! Seurasta on osallistuttava prosessiin vähintään 3 henkilöä.

 

Huippu-urheilun tähtiseurakoulutus

Huippu-urheilun tähtiseurakoulutus on tarkoitettu seuroille, jotka tähtäävät huippu-urheilun tähtimerkkiin. Koulutuksessa työstetään seuran kehittämistä huippu-urheilun tähtiseuraohjelman laatutekijöiden avulla.  Koulutus sisältää kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja prosessin jälkeen seuralla on valmiudet valmistautua auditointiin.
Huom! Huippu-urheilun tähtiseura-auditointiin osallistuminen edellyttää tähän koulutukseen osallistumisen. Koulutus on kutsukoulutus, johon kutsutaan huippu-urheilun tähtiseuraohjelmassa olevia seuroja erillisten kriteerien perusteella.

Hinta: 300€/henkilö (sisältää koulutuksen ja täysihoidon jokaiseen viikonloppuun)
Huom! Seurasta on osallistuttava prosessiin vähintään 4 henkilöä.

 

Valmennusjohdon koulutusohjelma

Valmennusjohdon koulutusohjelma on tarkoitettu seuroissa työskenteleville ja vapaaehtoisena toimiville lajipäälliköille, valmennuskoordinaattoreille, valmennusvastaaville ja muille valmennuksen kehittämisen ja johtamisen vastuurooleissa toimiville. Koulutusohjelmassa pureudutaan valmennuksen suunnitteluun, valmennuskulttuuriin sekä itsensä ja muiden johtamiseen. Koulutus sisältää kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa. Seuraavan kerran koulutus toteutuu vuonna 2022.

 

Seurajohdon koulutusohjelma

Seurajohdon koulutusohjelma on tarkoitettu cheerleadingseurojen päätoimisille kehittäjille. Koulutusohjelma koostuu viidestä lähiopetusjaksosta Vierumäellä. Valmennuksen aikana synnytetään uusia ratkaisuja seurojen kehittämishaasteisiin yhdessä muiden oppijoiden kanssa. Oppija suorittaa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon kaksi tutkinnon osaa (liikunnan toimintaympäristössä toimiminen ja yhteisössä toimiminen). Koulutus toteutetaan yhteistyössä Suomen Voimisteluliiton kanssa.

  • Orientaatio ja minä kehittäjänä (2,5 pv)
  • Kehittämisen idean kirkastaminen (2,5 pv)
  • Ideasta toteutukseen (2,5 pv)
  • Ote pitää (2,5 pv)
  • Jatkuvuuden varmistaminen ja arviointi (2,5 pv)

Hinta: 1 350€/henkilö (sisältää koulutuksen ja täysihoidon jokaiseen viikonloppuun)