Valmentajamentorointi

Suomen Cheerleadingliitto tarjoaa jäsenseuroilleen mahdollisuutta ostaa valmentajamentorointia, jonka avulla seura voi tukea yksittäisen joukkueen valmennustiimin työskentelyä. Valmentajamentoroinnissa keskiössä on edistää joukkueen turvallista harjoittelua, tukea valmentajien vuorovaikutustaitojen kehittymistä ja vahvistaa valmentajien valmennusosaamista. Mentorointi sopii esimerkiksi uusille valmennustiimeille.

Valmennusmentorointi räätälöidään seuran ja joukkueen tarpeiden mukaisesti ja voi sisältää esimerkiksi seuraavia asioita:

  • Sparrauskeskustelu valmentajien kanssa
  • Seuravalmentajien valmennustyön seuraaminen ja palautteen antaminen
  • Malliharjoitusten vetäminen joukkueelle (keskiössä valmentajien osaaminen lisääminen)

Valmentajamentoroinnin keskiössä on joukkueen valmentajien osaamisen kehittäminen. Valmentajamentori ei tee joukkueelle koreografiaa tai ota kantaa kilpailusääntöihin tai tuomarointiin liittyviin kysymyksiin. Valmennusmentorointi tapahtuu ensisijaisesti joukkueen harjoitusten yhteydessä, mutta voi sisältää myös erillisen sparrauskeskustelun valmennustiimin kanssa.

Valmentajamentorointi tilataan joukkuekohtaisesti ja sen hinta on 130€/h + matkakulut (sovitaan erikseen). Seuran toiveiden mukaan samana päivänä voidaan mentoroida useampaa joukkuetta. Päiväkohtainen minimilaskutus on 390€ + matkakulut (sovitaan erikseen). Seura vastaa joukkueen harjoitteluun vaadittavista tilakustannuksista. Mentorointi voi olla yhden kerran ”sparraus” tai useamman kerran mentorointiprosessi. Mentori nimetään seuran ja joukkueen tarpeiden mukaisesti.

Lisätietoja:
Jenni Salomäki
jenni.salomaki@scl.fi
050 478 4707