Tapahtumahallintajärjestelmä Siiri

SCL:n tapahtumahallintajärjestelmä Siirissä hallinnoidaan kilpailutapahtumia. Siirissä ilmoittaudutaan kilpailuihin, hallinnoidaan kilpailujen tietoja (järjestäjät) ja haetaan kilpailuja järjestettäväksi.

Linkki tapahtumahallintajärjestelmä Siiriin.

Seurojen pääkäyttäjillä on mahdollisuus myöntää seurakäyttäjätunnuksia Siiriin. Ole yhteydessä omaan seuraasi pyytääksesi tunnuksia. Mikäli seuralla ei ole Siiriin pääkäyttäjää, seuran tulee olla yhteydessä SCL:n tapahtumatuottajaan tai talous-ja hallintokoordinaattoriin (yhteystiedot) saadakseen ensimmäiset käyttäjätunnukset.

Siiriin liittyvissä kysymyksissä tai ongelmissa – ole yhteydessä SCL:n tapahtumatuottajaan tai talous-ja hallintokoordinaattoriin (yhteystiedot).

Ohjeita Siirin käyttöön:

Siirin käyttöohje, päivitetty 30.12.2022

(Ohjeistusta päivitetty Siirin joulukuun 2022 versiopäivityksen mukaiseksi: 1. ohjeet henkilön vaihtamiseen joukkueen kokoonpanoon ilmoittautumisajan umpeuduttua, viimeistään 14 vrk ennen kilpailupäivää, 2. kilpailunjärjestäjän tapahtumanhallinnan lisätilausten luominen ja muokkaaminen, 3. kilpailunjärjestäjän ilmoittautumisraportit)

(Kausi 2022-23 uusi funktio: Kilpailuun ilmoitettuja henkilöitä voi vaihtaa ilmoittautumisen sulkeuduttua, viimeistään 14 vrk ennen kilpailupäivämäärää. Ilmoitettujen henkilöiden määrää ei voi muuttaa ilmoittautumisen sulkeuduttua. Ohje joukkueen henkilön tai roolin vaihtamiseksi ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen.)

Tallenne Siirin käyttökoulutuksesta
Sisältö, videon kohta minuuteissa:

  • 9.55 Käyttäjätunnuksen hakeminen ja myöntäminen
  • 23.45 Joukkueen luonti
  • 32.00 Joukkueen jäsenen roolin muokkaaminen
  • 34.09 Joukkueen ilmoittaminen kilpailuun
  • 42.20 Lisätilausten (esim. kisalounas, kisapaita) lisääminen kilpailuilmoittautumiselle (HUOM! tallenteessa on vanha tieto koko seuran ruoka sekä t-paita tilauksesta. Nykyään ruokailu sekä t-paita tilaukset ovat joukkuekohtaisia Siirissä)
  • 48.33 Vapaaehtoisten lisääminen kilpailuilmoittautumiselle
  • 56.27 Kilpailuilmoittautumisen lähettäminen seurapääkäyttäjänä
  • 1.01.47 Kilpailuilmoittautumisen muokkaaminen ennen kilpailuilmoittautumisen päättymistä

Siirin tietosuoja
SCL rekisteriseloste

Siirin UKK

1. Miten saan lisättyä käyttäjiä Siiriin?
Käyttäjät voivat pyytää tunnuksia täällä: https://siiri.scl.fi/request-account. Pyyntö tulee seurapääkäyttäjälle näkyviin Siirin etusivulle, josta käyttäjille voi myöntää seurakäyttäjä- tai seurapääkäyttäoikeudet.

2. Yritän luoda salasanaa Siiriin, mutta järjestelmä herjaa  ”salasanan nollaustunniste on viallinen”.
Salasanan nollauslinkki on turvallisuussyistä voimassa vain yhden tunnin. Pyydä uusi salasanan nollauslinkki täältä: https://siiri.scl.fi/password/reset tai ole yhteydessä SCL tapahtumatuottajaan tai talous- ja hallintokoordinaattoriin(yhteystiedot).

3. Hain käyttäjätunnusta väärällä sähköpostiosoitteella. Voiko sen vaihtaa? 
Järjestelmäpääkäyttäjä voi päivittää osoitteen, ole yhteydessä SCL tapahtumatuottajaan tai talous- ja hallintokoordinaattoriin(yhteystiedot).

4. En löydä seuran jäsentä Siiristä, mikä avuksi?
Tarkista näkyykö henkilö Suomisportissa ja onko hänellä voimassa olevaa lisenssiä. Siiriin päivittyy kaikki seuran lisenssinhaltijat päivän viiveellä. Jos lisenssi on ostettu Suomisportissa tänään, se näkyy Siirissä huomenna. Mikäli henkilöllä on voimassa oleva lisenssi Suomisportissa ja lisenssi on ostettu yli vuorokausi sitten, ole yhteydessä SCL tapahtumatuottajaan tai talous- ja hallintokoordinaattoriin (yhteystiedot).

5. Pitääkö eri seurassa urheilevalla ja valmentavalla henkilöllä olla kaksi eri lisenssiä?
Kaikki seuran lisenssinhaltijat näkyvät Siirissä, joten henkilöllä täytyy olla lisenssi siihen seuraan, josta hänet halutaan ilmoittaa kilpailuun.

Jos henkilö urheilee itse seurassa X ja toimii sen lisäksi valmentajana seurassa Y, ostetaan valmentajalisenssi ja urheiluun sopiva lisenssi erikseen kahtena tuotteena. Lisenssin voi ostaa itse ainoastaan yhden seuran alle. SCL:n toimistolla lisensseistä vastaava henkilö tekee seuramuutoksen Suomisport-järjestelmässä lisenssin ostaneen henkilön ilmoituksen perusteella. Ilmoitus tehdään osoitteeseen office(a)scl.fi.

Katso tarkemmat toimintaohjeet Lisenssien Usein Kysytyt Kysymykset -välilehdeltä kohdasta 17.

6. Pitääkö kahdessa eri seurassa valmentavalla henkilöllä olla lisenssi molempiin seuroihin, jossa toimii valmentajana?

Kaikki seuran lisenssinhaltijat näkyvät Siirissä, joten henkilöllä täytyy olla aktiivinen lisenssi siihen seuraan, josta hänet halutaan ilmoittaa kilpailuun.

Valmentajalla tulee olla aktiivinen lisenssi molempiin seuroihin, joissa hän valmentaa, jotta hänen tietonsa näkyvät Siirissä.

Ohjeet lisenssin hankintaan valmentajalle, joka valmentaa ja osallistuu valmentajana kilpailutoimintaan kahdessa (tai useammassa) eri seurassa löytyvät Lisenssien Usein Kysytyt Kysymykset -välilehdeltä, kohdasta 18.

7. Pitääkö valmentajan tehdä seurasiirto, mikäli hän vaihtaa seuraa kesken lisenssikauden?

Mikäli valmentaja vaihtaa seuraa kesken lisenssikauden, valmentajan seuran muutos tehdään täysi-ikäisen omalla kirjallisella ilmoituksella liiton toimistolle (office@scl.fi).

8. Kysymyksiä, ohjeita tai ongelmia Siiriin liittyen

Ole yhteydessä SCL:n Siiri-pääkäyttäjään eli SCL:n tapahtumatuottajaan tai talous- ja hallintokoordinaattoriin(yhteystiedot).