Tapahtumahallintajärjestelmä Siiri

SCL:n tapahtumahallintajärjestelmä Siirissä hallinnoidaan kilpailutapahtumia. Siirissä ilmoittaudutaan kilpailuihin, hallinnoidaan kilpailujen tietoja (järjestäjät) ja haetaan kilpailuja järjestettäväksi.

Linkki tapahtumahallintajärjestelmä Siiriin.

Seurojen pääkäyttäjillä on mahdollisuus myöntää seurakäyttäjätunnuksia Siiriin. Ole yhteydessä omaan seuraasi pyytääksesi tunnuksia. Mikäli seuralla ei ole Siiriin pääkäyttäjää, seuran tulee olla yhteydessä SCL:n tapahtumatuottajaan (yhteystiedot) saadakseen ensimmäiset käyttäjätunnukset.

Ohjeita Siirin käyttöön:
Siirin käyttöohje päivitetty 150322

Tallenne Siirin käyttökoulutuksesta
Sisältö, videon kohta minuuteissa:

  • 9.55 Käyttäjätunnuksen hakeminen ja myöntäminen
  • 23.45 Joukkueen luonti
  • 32.00 Joukkueen jäsenen roolin muokkaaminen
  • 34.09 Joukkueen ilmoittaminen kilpailuun
  • 42.20 Lisätilausten (esim. kisalounas, kisapaita) lisääminen kilpailuilmoittautumiselle
  • 48.33 Vapaaehtoisten lisääminen kilpailuilmoittautumiselle
  • 56.27 Kilpailuilmoittautumisen lähettäminen seurapääkäyttäjänä
  • 1.01.47 Kilpailuilmoittautumisen muokkaaminen ennen kilpailuilmoittautumisen päättymistä

Siirin tietosuoja
SCL rekisteriseloste

Siirin UKK

1. Miten saan lisättyä käyttäjiä Siiriin?
Käyttäjät voivat pyytää tunnuksia täällä: https://siiri.scl.fi/request-account. Pyyntö tulee seurapääkäyttäjälle näkyviin Siirin etusivulle, josta käyttäjille voi myöntää seurakäyttäjä- tai seurapääkäyttäoikeudet.

2. Yritän luoda salasanaa Siiriin, mutta järjestelmä herjaa  ”salasanan nollaustunniste on viallinen”.
Salasanan nollauslinkki on turvallisuussyistä voimassa vain yhden tunnin. Pyydä uusi salasanan nollauslinkki täältä: https://siiri.scl.fi/password/reset tai ole yhteydessä SCL tapahtumatuottajaan (yhteystiedot).

3. Hain käyttäjätunnusta väärällä sähköpostiosoitteella. Voiko sen vaihtaa? 
Järjestelmäpääkäyttäjä voi päivittää osoitteen, ole yhteydessä SCL tapahtumatuottajaan (yhteystiedot).

4. En löydä seuran jäsentä Siiristä, mikä avuksi?
Tarkista näkyykö henkilö Suomisportissa ja onko hänellä voimassa olevaa lisenssiä. Siiriin päivittyy kaikki seuran lisenssinhaltijat päivän viiveellä. Jos lisenssi on ostettu Suomisportissa tänään, se näkyy Siirissä huomenna. Mikäli henkilöllä on voimassa oleva lisenssi Suomisportissa ja lisenssi on ostettu yli vuorokausi sitten, ole yhteydessä SCL tapahtumatuottajaan (yhteystiedot).

5. Pitääkö eri seurassa urheilevalla ja valmentavalla henkilöllä olla kaksi eri lisenssiä?
Kaikki seuran lisenssinhaltijat näkyvät Siirissä, joten henkilöllä täytyy olla lisenssi siihen seuraan, josta hänet halutaan ilmoittaa kilpailuun.

Jos henkilö urheilee itse seurassa X ja toimii sen lisäksi valmentajana seurassa Y, ostetaan valmentajalisenssi ja urheiluun sopiva lisenssi erikseen kahtena tuotteena. Lisenssin voi ostaa itse ainoastaan yhden seuran alle. SCL:n toimistolla lisensseistä vastaava henkilö tekee seuramuutoksen Suomisport-järjestelmässä lisenssin ostaneen henkilön ilmoituksen perusteella.

Esimerkki: Seura Y on ostanut Valmentajalisenssin valmentajalleen ja sama henkilö urheilee itse seurassa X. Urheilija ostaa tässä tapauksessa itse urheilijalisenssin seuraan Y ja ilmoittaa siitä sähköpostitse SCL:n toimistolla lisensseistä vastaavalle henkilölle, joka tekee tarvittavan seuramuutoksen Suomisport-järjestelmään.

6. Pitääkö kahdessa eri seurassa valmentavalla henkilöllä olla lisenssi molempiin seuroihin, jossa toimii valmentajana?

Kaikki seuran lisenssinhaltijat näkyvät Siirissä, joten henkilöllä täytyy olla aktiivinen lisenssi siihen seuraan, josta hänet halutaan ilmoittaa kilpailuun.

Valmentajalla tulee olla aktiivinen lisenssi molempiin seuroihin, joissa hän valmentaa, jotta hänen tietonsa näkyvät Siirissä.

Ohjeet lisenssin hankintaan valmentajalle, joka valmentaa ja osallistuu valmentajana kilpailutoimintaan kahdessa (tai useammassa) eri seurassa löytyvät Lisenssien Usein Kysytyt Kysymykset -välilehdeltä.

7. Pitääkö valmentajan tehdä seurasiirto, mikäli hän vaihtaa seuraa kesken lisenssikauden?

Mikäli valmentaja vaihtaa seuraa kesken lisenssikauden, valmentajan seuran muutos tehdään täysi-ikäisen omalla kirjallisella ilmoituksella liiton toimistolle (office@scl.fi).