Toisen asteen leiritys

Toisen asteen leiritys

Cheerleadingin toisen asteen leirityksessä saat tukea urheilijaksi kasvamiseen sekä viet yksilötaitosi seuraavalle levelille!

Valtakunnallinen toisen asteen leiritys on osa Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa. Leiritys on osa urheilijan polkua ja sitä toteutetaan tiiviissä yhteistyössä lajiliiton kanssa. Mukaan haetaan tavoitteellisesti urheilevia tyttöjä ja poikia. Leiritys toteutetaan yksilöleirityksenä ja leirityksen tavoitteena on tukea yksilöiden urheilijaksi kasvamista sekä vahvistaa tavoitteellista harjoittelua osana urheilijan polkua.

Painopisteinä leirityksessä ovat koulun suorittaminen leirillä itsenäisenä opiskeluna, elämäntaitojen harjoittelu (mm. ravitsemuksen, psyykkisten taitojen ja urheilijan terveyteen liittyvien taitojen kerryttämistä) ja urheilullinen kehittyminen intensiivisessä oheis- ja lajivalmennuksessa.

Leirityksessä nuori urheilija pääsee harjoittelemaan monipuolisesti urheilijaksi kasvamisen taitoja sekä kehittämään lajia tukevia fyysisiä ominaisuuksia. Leirityksessä keskitytään erityisesti yksilölajitaitoihin, jonka vuoksi leiritys on erinomainen kokonaisuus hioa omia yksilötaitoja seuraavalle tasolle. Lajiharjoituksissa harjoitellaan erityisesti akrobatiataitoja urheilijan oman levelin mukaisesti.

Leiritykseen voivat hakea toisen asteen ikäryhmään kuuluvat cheerleading-urheilijat levelistä riippumatta.

Cheertanssin toisen asteen leiritystoimintaa ei valitettavasti järjestetä kaudella 24-25.

Toisen asteen leirityksen päivämäärät 2024-2025:

Vierumäki, Heinola:

  1. leiri 8.-12.9.2024
  2. leiri 3.-7.11.2024
  3. leiri 19.-23.1.2025

Lisätietoja ja mukaan: https://vierumaki.fi/cheer-toinen-aste