Super-kilpailut

Super-kilpailut on uusi kilpailumuoto uudessa v. 21 käyntiin lähteneessä kilpailujärjestelmässä.

Super-kilpailut ovat muiden paitsi SM-sarjojen pääkilpailut ja kansalliset mestaruuskilpailut. Super-kilpailuja on yhteensä neljä, ja ne järjestetään huhti-toukokuussa.

Kevään 2021 Super-kilpailut toteutetaan yhden viikonlopun etädigikilpailuna
Super-kilpailut kilpaillaan tänä keväänä etätoteutuksena 29.-30.5.2021. Joukkueet saavat sijoituksen kilpailupäivän aikana, ja tuomaripalaute lähetetään osallistuneille seuroille seurakohtaisesti kilpailun jälkeisellä viikolla.

Etädigikilpailussa osallistujat kuvaavat itsenäisesti ohjelmansa etukäteen ja lähettävät ne järjestäjälle. Järjestäjä kokoaa videot ja koostaa niistä stream-lähetyksen. Ilmoittautumisaika ja videoiden toimitusaika ilmoitetaan tarkemmin kilpailukutsussa.

Kilpailualue on max 14×16, pääosassa on turvallisuus. Videot ovat julkisia, eli ovat nähtävissä tuomaristolle, järjestäjille, joukkueelle itselleen ja livestream-yleisölle. Videoinnista tarkemmin alla olevassa videointiohjeessa.

Super-etädigikilpailun osallistumismaksu on henkilöperusteinen (18€/hlö). Osallistujilla tulee olla voimassa oleva SCL:n lisenssi. Kilpailusarjat löytyvät täältä.

Super-kilpailujen stream-lähetys alkaa molempina päivinä klo 13.00. Kilpailun suoritusjärjestyksen voit katsoa täältä.

Streamin katseluoikeudet tulevat myyntiin ke 26.5. klo 10.00!

Yleisö voi seurata kilpailua streamin välityksellä. Stream sisältää koko kilpailutapahtuman palkintojenjaon loppuun asti.
Ostettavissa on peruslippu, seurojen kannatuslippu sekä ryhmälippu. Jokaisesta lipusta on mahdollista ostaa joko yhden tai kahden päivän lippu.

LA 29.5. SU 30.5. LA 29.5. & SU 30.5.
Peruslippu 15 € 15 € 22 €
Kannatuslippu * 20 € 20 € 27 €
Ryhmälippu ** 20 € 20 € 27 €

Käytä seurakohtaista koodia ostaessasi lippua ja tue samalla seurojemme toimintaa! Jokaisesta koodilla ostetusta lipusta seura ansaitsee itselleen viisi euroa. Kiitos, että olet mukana tukemassa! #superkilpailut

* Kannatuslippu = 5€ tämän lipputyypin tulosta ohjautuu suoraan sen jäsenseuran toimintaan, jonka koodia ostettaessa käytetään

** Ryhmälippu = Omantunnon mukaan ostettavissa, mikäli ruudun takana on suurempi katselijajoukko

Liput myydään osoitteessa: https://www.lippuautomaatti.fi/v1/lp001.asp?c=vikis

Stream-lähetys on katsottavissa lipun ostaneille tallenteena 7 vrk ajan kilpailutapahtuman jälkeen.

Stream-lähetys alkaa molempina kisapäivinä klo 13.00! Katso tarkempi sarjakohtainen aikataulu alla olevasta liitteestä. Osallistujat sarjakohtaisesti löytyvät alemmasta liitteestä.

SUPER – AIKATAULU (klikkaa tästä)

OSALLISTUVAT JOUKKUEET SARJOITTAIN (klikkaa tästä)

 

Päivittyvän kilpailukalenterin löydät täältä.

Kilpailukutsu – SUPER päivitetty
Videointiohje Super 21
Kilpailuinfo – SUPER
Super joukkuehaastatteluiden ohjeistus
Vikis-ohjeet osallistujalle
SUPER suoritusjärjestys