Super-kilpailut

Super-kilpailut on uusi kilpailumuoto uudessa v. 21 käyntiin lähteneessä kilpailujärjestelmässä.

Super-kilpailut ovat muiden paitsi SM-sarjojen pääkilpailut ja kansalliset mestaruuskilpailut. Super-kilpailuja on yhteensä neljä, ja ne järjestetään huhti-toukokuussa.

Kevään 2021 Super-kilpailut toteutetaan yhden viikonlopun etädigikilpailuna
Super-kilpailut kilpaillaan tänä keväänä etätoteutuksena 29.-30.5.2021. Joukkueet saavat sijoituksen kilpailupäivän aikana, ja tuomaripalaute lähetetään osallistuneille seuroille seurakohtaisesti kilpailun jälkeisellä viikolla.

Etädigikilpailussa osallistujat kuvaavat itsenäisesti ohjelmansa etukäteen ja lähettävät ne järjestäjälle. Järjestäjä kokoaa videot ja koostaa niistä stream-lähetyksen. Ilmoittautumisaika ja videoiden toimitusaika ilmoitetaan tarkemmin kilpailukutsussa.

SCL luo videoille yksinkertaisen kuvausohjeen, joka toimitetaan jäsenseuroille pikimmiten. Kilpailualue on max 14×16, pääosassa on turvallisuus. Videot ovat julkisia, eli ovat nähtävissä tuomaristolle, järjestäjille, joukkueelle itselleen ja livestream-yleisölle.

Super-etädigikilpailun osallistumismaksu on henkilöperusteinen (18€/hlö). Osallistujilla tulee olla voimassa oleva SCL:n lisenssi. Kilpailusarjat löytyvät täältä.

Päivittyvän kilpailukalenterin löydät täältä.