Lisenssit

Suomen Cheerleadingliiton kilpailutoiminnan kattava lisenssi on pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville harrastajille. Ostaessaan lisenssin urheilija sitoutuu noudattamaan Suomen Cheerleadingliiton kilpailusääntöjä ja kurinpitomääräyksiä. Suomen Cheerleadingliiton lisenssikausi on kalenterivuoden mittainen ja ostetut lisenssit ja vakuutukset ovat voimassa ajalla 1.1.-31.12. ja voimassaolo päättyy automaattisesti vuoden lopussa. Lisenssien hinnat eivät muutu kesken lisenssikauden, vaikka lisenssi ostettaisiin esimerkiksi syksyllä.
SCL tarjoaa myös harrastevakuutusta sellaisille cheerleadingin harrastajille, jotka eivät osallistu kilpailutoimintaan. Harrastevakuutus ei sisällä kilpailulupaa.

Aikaisempina vuosina toimitettu SCL Jäsenkortti poistui käytöstä vuonna 2017. Lisenssin voimassaolo todennetaan kilpailuissa suoraan Suomisportista Suomen Cheerleadingliiton edustajan toimesta. Voimassaoleva lisenssi näkyy Suomisportissa lisenssinhaltijan profiilissa, ja on tarkistettavissa lisenssinhaltijan/huoltajan toimesta suoraan Suomisportista.

Siirry Suomisportiin lisenssin ostoon

Ohje lisenssin ostoon

Ohje ostetun lisenssin korotukseen

Rekisteriseloste Suomisport SCL

Rekisteriseloste Suomisport Olympiakomitea

Suomisport-mobiilisovellus

Nyt saatavilla Suomisport-mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille! Voit ostaa lisenssin itsellesi tai lapsellesi ja hallita olemassa olevia lisenssitietoja sovelluksessa. Suomisport-sovellus toimii myös offline-tilassa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen. Hakusanalla ”Suomisport” löytyvän sovelluksen Android-versio on ladattavissa ilmaiseksi Google Playssa (Android-versio 4.1 tai uudempi), iOS-versio ladattavissa ilmaiseksi App Storessa (iOS-versio 8.0 tai uudempi). Windows-versiota sovelluksesta ei julkaista.