Lisenssit

Suomen Cheerleadingliiton kilpailutoiminnan kattava lisenssi on pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville harrastajille. Ostaessaan lisenssin urheilija sitoutuu noudattamaan Suomen Cheerleadingliiton kilpailusääntöjä ja kurinpitomääräyksiä. SCL tarjoaa myös harrastevakuutusta sellaisille cheerleadingin harrastajille, jotka eivät osallistu kilpailutoimintaan. Harrastevakuutus ei sisällä kilpailulupaa.

Vuoden 2020 aikana lisenssikausi muuttui uutta kilpailujärjestelmän tukevaksi. Lisenssikausi on 1.8.-31.7., aikaisemman kalenterivuoden sijaan.

Voimassaoleva lisenssi näkyy Suomisportissa lisenssinhaltijan profiilissa, ja on tarkistettavissa lisenssinhaltijan/huoltajan toimesta suoraan Suomisportista.

Siirry Suomisportiin lisenssin ostoon

Ohje lisenssin ostoon Suomisportissa

Ohje lisenssin korotukseen Suomisportissa

Rekisteriseloste Suomisport SCL

Rekisteriseloste Suomisport Olympiakomitea

5 syytä ottaa Pohjola Sporttiturva

1. Pohjola Sporttiturva turvaa

 • Hoitokuluja korvataan 15 000€ saakka yhtä vahinkotapahtumaa kohden. Korvataan myös jos loukkaantuminen on aiheutunut ilman ulkoista tekijää eli voimanponnistus tai äkillinen liike riittää
 • Korvaus fysioterapiasta polvi-ja olkapäävammojen hoitoon silloin, kun lääkäri arvioi sen perustelluksi vaihtoehdoksi leikkaushoidolle.

2. C-lisenssin ikäisille voimassa myös muissa lajeissa

 • Cheerleadingiin lisenssikauden (1.8-31.7) aikana 11 vuotta täyttäville tai sitä nuoremmille otettu Sporttiturva on voimassa samoilla ehdoilla myös muiden lajien seuratoiminnassa.
 • Lisenssikauden (1.8-31.7) aikana 11 vuotta täyttävien tai sitä nuorempien Sporttiturvassa ei ole omavastuuta lainkaan.

3. Kattava turva – leiritoiminnassa jopa ovelta ovelle

 • Kilpailuissa
 • Lajille ominaisissa harjoituksissa ja valmennusohjelman mukaisissa harjoituksissa
 • Kilpailumatkalla ja koulutus-, liikunta- sekä valmennusleirillä koko ajan sekä näihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin enintään 3 kk pituisilla matkoilla.

4. Pohjola Terveysmestari -palvelu

 • Terveysmestaripalvelu palvelee jokaisena päivänä klo 7-23. Terveysmestariin saa yhteyden joko puhelimitse (0100 5225*) tai Pohjola Terveysmestari -sovelluksessa.
 •  Kokenut sairaanhoitaja arvioi tilasi ja ohjaa sinut tarvittaessa etälääkärille tai sopivan ammattilaisen vastaanotolle. Kun aloitat hoidon Pohjola Terveysmestari -palvelun kautta, saat korvausratkaisun heti. Erillistä vahinkoilmoitusta ei tarvita ja maksat lääkärikäynnistä vain mahdollisen omavastuun.
 • Pohjola Terveysmestari -palvelun tuottaa Pihlajalinna Omasairaala Oy. Vakuutuspalvelut tarjoaa Pohjola Vakuutus Oy.
 • Lue lisää 

*Puhelun hinta: normaali paikallisverkkomaksu (pvm) tai kotimaisen matkapuhelinoperaattorin hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm).

Suomisport-mobiilisovellus

Nyt saatavilla Suomisport-mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille! Voit ostaa lisenssin itsellesi tai lapsellesi ja hallita olemassa olevia lisenssitietoja sovelluksessa. Suomisport-sovellus toimii myös offline-tilassa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen. Hakusanalla ”Suomisport” löytyvän sovelluksen Android-versio on ladattavissa ilmaiseksi Google Playssa, iOS-versio ladattavissa ilmaiseksi App Storessa.