Lisenssit

Jokaisella Suomen Cheerleadingliiton (SCL) jäsenseurassa* harrastavalla (7-vuotiaat ja sitä vanhemmat harrastajat) tulee olla joko harraste- tai kilpailulisenssi.

*Mikäli kyseessä on yleisseura, koskee ohjeistus ainoastaan cheerleading-toimintaan osallistuvia.

Lisenssit ovat ostettavissa Suomisportista 1.8.2024 alkaen. Lisenssi tulee olla hankittuna 31.10.2024 mennessä. Mikäli henkilö aloittaa harrastamisen (tai muun toiminnan seurassa) 1.10.2024 jälkeen, tulee lisenssi olla hankittuna yhden kuukauden kuluessa ensimmäisistä harjoituksista.

Voimassa oleva lisenssi näkyy Suomisportissa lisenssinhaltijan profiilissa, ja on tarkistettavissa lisenssinhaltijan/huoltajan toimesta suoraan Suomisportista.

Siirry Suomisportiin lisenssin ostoon

Suomisport-mobiilisovellus

Nyt saatavilla Suomisport-mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille! Voit ostaa lisenssin itsellesi tai lapsellesi ja hallita olemassa olevia lisenssitietoja sovelluksessa. Suomisport-sovellus toimii myös offline-tilassa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen. Hakusanalla ”Suomisport” löytyvän sovelluksen Android-versio on ladattavissa ilmaiseksi Google Playssa, iOS-versio ladattavissa ilmaiseksi App Storessa.

 

Miksi ostaa Pohjola Sporttiturva

1. Pohjola Sporttiturva turvaa

  • Hoitokuluja korvataan 15 000 € saakka yhtä vahinkotapahtumaa kohden. Sporttiturvan piiriin kuuluvia äkillisiä tapahtumia ovat esimerkiksi erilaiset urheillessa sattuvat nyrjähtämiset, venähtämiset ja murtumiset. Sporttiturva korvaa myös tilanteissa, joissa vahinko ei johdu ulkoisesta tekijästä, vaan loukkaannut esimerkiksi oman voimanponnistuksen johdosta.
  • Korvaus fysioterapiasta polvi- ja olkapäävammojen hoitoon silloin, kun lääkäri arvioi sen perustelluksi vaihtoehdoksi leikkaushoidolle.

2. Kilpa-/harrastevakuutus C voimassa myös muissa lajeissa

  • Cheerleadingiin lisenssikauden (1.8-31.7.) aikana 11 vuotta täyttäville tai sitä nuoremmille otettu Sporttiturva on voimassa samoilla ehdoilla myös useiden muiden lajien seuratoiminnassa.

3. Kattava turva – leiritoiminnassa jopa ovelta ovelle

  • Kilpailuissa (kilpa- ja toimijavakuutukset)
  • Lajille ominaisissa harjoituksissa ja valmennusohjelman mukaisissa harjoituksissa
  • Kilpailumatkalla ja koulutus-, liikunta- sekä valmennusleirillä koko ajan sekä näihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin enintään 3 kk pituisilla matkoilla.

4. Pohjola Terveysmestari -palvelu

  • Terveysmestaripalvelu palvelee jokaisena päivänä klo 7–23. Terveysmestariin saa yhteyden joko puhelimitse (0100 5225*) tai Pohjola Terveysmestari -sovelluksessa.
  • Kokenut sairaanhoitaja arvioi tilasi ja ohjaa sinut tarvittaessa etälääkärille tai sopivan ammattilaisen vastaanotolle. Kun aloitat hoidon Pohjola Terveysmestari -palvelun kautta, voit saada korvausratkaisun heti. Erillistä vahinkoilmoitusta ei tarvita ja maksat lääkärikäynnistä vain mahdollisen omavastuun.
  • Pohjola Terveysmestari -palvelun tuottaa Pihlajalinna Omasairaala Oy. Vakuutuspalvelut tarjoaa Pohjola Vakuutus Oy.
  • Lue lisää

*Puhelun hinta: normaali paikallisverkkomaksu (pvm) tai kotimaisen matkapuhelinoperaattorin hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm).