Lisenssit

Suomen Cheerleadingliiton kilpailutoiminnan kattava lisenssi on pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville harrastajille. Ostaessaan lisenssin urheilija sitoutuu noudattamaan Suomen Cheerleadingliiton kilpailusääntöjä ja kurinpitomääräyksiä. SCL tarjoaa myös harrastevakuutusta sellaisille cheerleadingin harrastajille, jotka eivät osallistu kilpailutoimintaan. Harrastevakuutus ei sisällä kilpailulupaa.

Vuoden 2020 aikana lisenssikausi muuttui tulevaa kilpailujärjestelmän uudistusta tukevaksi. Lisenssikausi on 1.8.-31.7., aikaisemman kalenterivuoden sijaan.

Lisenssin voimassaolo todennetaan kilpailuissa suoraan Suomisportista Suomen Cheerleadingliiton edustajan toimesta. Voimassaoleva lisenssi näkyy Suomisportissa lisenssinhaltijan profiilissa, ja on tarkistettavissa lisenssinhaltijan/huoltajan toimesta suoraan Suomisportista.

Siirry Suomisportiin lisenssin ostoon

6 hyvää syytä ottaa Pohjolan Sporttiturva

Ohje lisenssin ostoon
Ohje ostetun lisenssin korotukseen
Rekisteriseloste Suomisport SCL
Rekisteriseloste Suomisport Olympiakomitea

Suomisport-mobiilisovellus

Nyt saatavilla Suomisport-mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille! Voit ostaa lisenssin itsellesi tai lapsellesi ja hallita olemassa olevia lisenssitietoja sovelluksessa. Suomisport-sovellus toimii myös offline-tilassa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen. Hakusanalla ”Suomisport” löytyvän sovelluksen Android-versio on ladattavissa ilmaiseksi Google Playssa (Android-versio 4.1 tai uudempi), iOS-versio ladattavissa ilmaiseksi App Storessa (iOS-versio 8.0 tai uudempi). Windows-versiota sovelluksesta ei julkaista.