Lisenssit

Suomen Cheerleadingliiton kilpailutoiminnan kattava lisenssi on pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville harrastajille. Ostaessaan lisenssin urheilija sitoutuu noudattamaan Suomen Cheerleadingliiton kilpailusääntöjä ja kurinpitomääräyksiä. SCL tarjoaa myös harrastevakuutusta sellaisille cheerleadingin harrastajille, jotka eivät osallistu kilpailutoimintaan. Harrastevakuutus ei sisällä kilpailulupaa.

Vuoden 2020 aikana lisenssikausi muuttuu tulevaa kilpailujärjestelmän uudistusta tukevaksi. Uusi voimaantuleva lisenssikausi on 1.8.-31.7., aikaisemman kalenterivuoden sijaan. Lisenssikauden muutos tarkoittaa, että vuonna 2020 on kaksi lisenssikautta; kausi 1 2.1.-31.7.2020 ja kausi 2 1.8.2020-31.7.2021.

Myös tilanne seurasiirtojen suhteen on poikkeuksellinen tänä vuonna. SCL seurasiirtomääräykset ovat voimassa sillä muutoksella, että lisenssikauden vaihtuessa kesken kalenterivuoden, uuden lisenssikauden ensimmäisen lisenssin voi ostaa vapaasti haluamaansa seuraan. Näin ollen urheilijat ovat vapaita siirtymään ilman seurasiirtoa ostaessaan vuoden ensimmäisen lisenssin kaudelle 1 (2.1.-31.7.2020) sekä ostaessaan uuden lisenssikauden ensimmäisen lisenssin kaudelle 2 (1.8.2020-31.7.2021). Vuoden 2020 seurasiirtomääräyksiin pääset tutustumaan tästä.

Aikaisempina vuosina toimitettu SCL Jäsenkortti poistui käytöstä vuonna 2017. Lisenssin voimassaolo todennetaan kilpailuissa suoraan Suomisportista Suomen Cheerleadingliiton edustajan toimesta. Voimassaoleva lisenssi näkyy Suomisportissa lisenssinhaltijan profiilissa, ja on tarkistettavissa lisenssinhaltijan/huoltajan toimesta suoraan Suomisportista.

Siirry Suomisportiin lisenssin ostoon

6 hyvää syytä ottaa Pohjolan Sporttiturva

Ohje lisenssin ostoon
Ohje ostetun lisenssin korotukseen
Rekisteriseloste Suomisport SCL
Rekisteriseloste Suomisport Olympiakomitea

Suomisport-mobiilisovellus

Nyt saatavilla Suomisport-mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille! Voit ostaa lisenssin itsellesi tai lapsellesi ja hallita olemassa olevia lisenssitietoja sovelluksessa. Suomisport-sovellus toimii myös offline-tilassa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen. Hakusanalla ”Suomisport” löytyvän sovelluksen Android-versio on ladattavissa ilmaiseksi Google Playssa (Android-versio 4.1 tai uudempi), iOS-versio ladattavissa ilmaiseksi App Storessa (iOS-versio 8.0 tai uudempi). Windows-versiota sovelluksesta ei julkaista.