Cheerleadingin osaamiskeskus Vierumäellä

Cheerleadingtoiminta Vierumäellä

Cheerleading on yksi strategisista painopistelajeista Vierumäellä ja lajia kehitetään tiiviissä yhteistyössä Suomen Cheerleadingliiton kanssa. Cheerleading ja cheertanssi toimintaa on tarjolla sekä yksilöille, että joukkueille. Tavoitteellisille yksilöille Vierumäki tarjoaa yläkoulu- ja toisen asteen leiritystä molemmissa alalajeissa ja oman sarjansa huipulle tähtääville joukkueille on tarjolla PRO-leiritys joukkueen kehityksen tueksi. Valmiin seuroille tarjottavan leiritystoiminnan lisäksi seurat toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi leireilemään myös oman joukkueen kesken. Seuran omatoimiselle leirille on mahdollisuus ostaa yksilö- tai joukkuevalmennusta Vierumäen asiantuntijoilta ja palvelu räätälöidään aina yksilöllisesti seuran tai joukkueen tarpeen mukaan.

Huippu-urheilun puolella Vierumäki toimii liiton aikuisten maajoukkueiden harjoituskeskuksena. Cheerleadingin lajikehitystä tuetaan osaamisyhteisön urheilun ammattilaisten voimin järjestämällä mm. valmentaja- ja seurakoulutuksia, rakentamalla pitkäjänteistä kehityksen seurantaa ja lajin vaatimia olosuhteita huipputason vaatimukset huomioiden. Opistolla on kolme 14x16m cheermattoaluetta sekä yksi tanssin 14x16m tanssimattoalue sekä laadukas voimisteluolosuhde, peilisali, kuntosali sekä luentotila.

Kesäisin järjestetään kaksi eri leveleille suunnattua kesäleiriä, Active Cheer – ja Fincheer kesäleirit. Leireille voi osallistua yksin tai vaikkapa oman stunttiryhmän tai muun kaverinporukan kanssa.