Valmentajakoulutusmeriitit

MERIITIT YKSITTÄISISTÄ KOULUTUKSISTA NÄKYVIIN SUOMISPORTTIIN

Oletko tällä hetkellä aktiivisesti valmentava cheerleading- tai cheertanssin valmentaja ja sinulla on suoritettuja SCL:n koulutuksia ennen vuotta 2019, jotka eivät vielä näy Suomi Sportissa? Ilmoita tietosi täällä, niin lisäämme vanhassa rekisterissämme näkyvät meriitit myös Suomi Sporttiin.

https://my.surveypal.com/Valmentajakoulutusmeriitit

 

NIMIKEET

Seuraamalla koulutuspolun vasemman laidan tuntimääriä ja kokonaisuuksia, valmentaja voi saada liiton nimikkeen ja statuksen siltä tasolta. Esimerkiksi käymällä SCL VALMENTAJA TASO 1 ryhmästä 12h valinnaisia päiväkursseja sekä Valmentajakoulutus taso 1 kurssin lähijaksoineen – saa valmentaja käyttää esittelyissään TASO 1 VALMENTAJA- nimikettä.

Koulutuksen suorittaneet valmentajat saavat koulutuksesta suoritusmeriitin näkyviin Suomisport-sivulleen. Tulemme siirtämään ainoastaan vuoden 2018 jälkeen suoritetut koulutusmeriitit Suomisporttiin automaattisesti.

Tavoitteena on saada lisää tason 2 ja sitä korkeampaa osaamista omaavia valmentajia lajin pariin. Kaikki tason 2 ja sitä korkeammalla tasolla olevat valmentajat tullaan merkitsemään lisäksi liiton nettisivuille.

 

VALMENTAJAKOULUTUS TASO 1, – 2 JA AMMATTIVALMENTAJATUTKINNON SUORITTANEET

Katso listaus täältä

 

 

KORVAAVUUDET

Kaikista vanhoista koulutuksista saa korvaavuuden sitä vastaavasta koulutuksesta.

Esim. stunttitekniikka 2 (ennen 2019) –> korvaa stunttitekniikka level 3-4 (2019 lähtien)

Esim. tason 2 koulutuskokonaisuus (ennen 2019) –> korvaa tason 1 kokonaisuuden (2019 lähtien)

Korvaavuuksia voi hakea myös muita liikunta-, kasvatus- ja terveydenalan opintoja vastaan. Ole silloin yhteydessä koulutussuunnittelijaan.