Spirit-kilpailut

Mikä ihmeen Spirit-kilpailu?

Cheerleadingliiton kilpailujärjestelmä koostuu Start-, Spirit-, Super- ja SM-kilpailuista. Spirit-kilpailut ovat kansallisen tason kilpailut, joita järjestetään kauden aikana yhteensä viisi ympäri Suomen. Spirit-kilpailut valmistavat joukkueita kohti kauden pääkisoja, mutta kilpailukauden voi rakentaa myös niin, että Spirit-kilpailu toimii kauden pääkilpailuna. Spiritien ajankohta on maalis-toukokuu, ja seurat ovat päävastuussa niiden järjestämisestä. 

Spirit-kilpailut tarjoavat kilpailumahdollisuuden kaikille tasoille.

Erikoisuutena pienryhmäsarjat ja tanssin erikoissarjat

Tässä kilpailutyypissä mukana on myös piensarjat kuten ryhmä- ja paristuntit sekä tanssin erikoissarjat jazz ja hiphop. Mikäli haluat kilpailla pienryhmäsi kanssa – Spiritit ovat juuri teille!

Mahdollisuus kerätä ECL-liigapisteitä

Spirit 5-6 -kilpailu on European Cheer League (ECL) osakilpailu, mikä tarjoaa mahdollisuuden ECL-liigapisteiden keräämiseen! Liiga on ECU:n ylläpitämä mestaruuskilpailu, jonka voittaja ansaitsee pääsylipun EM-kisoihin.  ECL-osakilpailu tuo myös kansainvälisiä joukkueita Suomeen kisaamaan.

Kaudella 2024 Suomen ECL-osakilpailu järjestetään:

  • Jyväskylässä 25.5.2024 Spirit 5-6 ECL -kilpailussa

Spirit-kisojen lipunmyynti & striimaus

Cheerleading on parasta paikan päällä, joten kannattaa suunnata katsomoon nauttimaan vauhdikkaasta lajista! Saapumalla paikan päälle annat tuen ja kannustuksen kisaaville joukkueille sekä paikalliselle cheerleadingseuralle. Löydät lisätietoa kilpailuiden lipunmyynnistä täältä. 

Kaudella 2023-2024 Spirit, Super ja SM-kilpailut ovat katsottavissa FincheerTV:stä. Lisätietoja tulossa helmikuussa.

Päivittyvä kilpailukalenteri

Spirit + Super sarjataulukko 2023-2024