Spirit-kilpailut

Spirit-kilpailut on uusi kilpailumuoto v. 21 käyntiin lähteneessä kilpailujärjestelmässä.

Spirit-kilpailut ovat kansallisen tason kilpailut, joita järjestetään kauden aikana yhteensä viisi ympäri Suomen. Tässä kilpailutyypissä mukana on myös piensarjat kuten ryhmä- ja paristuntit sekä tanssin erikoissarjat jazz ja hiphop. Spirit-kilpailut ovat eri tasojen pääkilpailuun valmistava kilpailu, mutta kilpailukauden voi rakentaa myös niin, että Spirit-kilpailu toimii kauden pääkilpailuna. Spiritien ajankohta on maalis-toukokuu, ja seurat ovat päävastuussa niiden järjestämisestä.

Kevään 2021 Spirit-kilpailut toteutetaan etädigikilpailuina
Spirit-etädigikilpailun perusperiaatteena on nimensä mukaan kilpailla etänä. Joukkueet saavat sijoituksen kilpailupäivän aikana, ja järjestäjä lähettää tuomaripalautteen osallistuneille seuroille seurakohtaisesti kilpailun jälkeisellä viikolla. Spirit-etädigikilpailut järjestetään yhteistyössä
jäsenseurojen kanssa ja kilpailuihin avataan osallistumismahdollisuus myös kansainvälisille joukkueille.

Etädigikilpailussa osallistujat kuvaavat itsenäisesti ohjelmansa etukäteen ja lähettävät ne järjestäjälle. Järjestäjä kokoaa videot ja koostaa niistä stream-lähetyksen. Ilmoittautumisaika ja videoiden toimitusaika ilmoitetaan tarkemmin kilpailukutsussa.

Kilpailualue on max 14×16, pääosassa on turvallisuus. Videot ovat julkisia, eli ovat nähtävissä tuomaristolle, järjestäjille, joukkueelle itselleen ja livestream-yleisölle. Videoinnista tarkemmin alla olevassa videointiohjeessa.

Spirit-etädigikilpailun osallistumismaksu on henkilöperusteinen (18€/hlö). Osallistujilla tulee olla voimassa oleva SCL:n lisenssi. Kilpailusarjat löytyvät täältä.

Päivittyvän kilpailukalenterin löydät täältä.

Videointiohje Start & Spirit 21

Category listings FCF Spirit 2021

Spirit 1 -kilpailut 2.5.
Kilpailukutsu – SPIRIT päivitetty
Katseluoikeuden osto (paina sivun oikeassa reunassa olevaa ”Osta lippuja” nappia)

Spirit 2 -kilpailut 8.5.
Kilpailukutsu – SPIRIT 2
Katseluoikeuden osto

Spirit 3 -kilpailut 9.5.
Kilpailukutsu – SPIRIT 3
Spirit_3_t-paidan_tilauslomake
Spirit_level_3_2021_mallit
Katseluoikeuden osto

Spirit 4-5 -kilpailut 15.5.
Kilpailukutsu – SPIRIT 4-5
Spirit 4-5_tilauslomake
Katseluoikeuden osto (10.5. lähtien)

Spirit 5-6 16.5.
Kilpailukutsu – SPIRIT 5-6
Spirit 5-6 tilauslomake
Katseluoikeuden osto