Harrastajalle

Cheerleading on mukaansatempaava joukkuelaji, joka sopii jokaiselle. Näin aloitat -sivulta löydät tietoa lajin harrastamisen aloittamisesta. Olethan harrastamiseen liittyvissä kysymyksissä suoraan yhteydessä omaan / lähimpään jäsenseuraan. Kilpailutoimintaan osallistuva harrastaja tarvitsee kilpailutoiminnan kattavan lisenssin joka hankitaan osoitteesta www.suomisport.fi, lisätietoa lisensseistä ja ohjeet lisenssin ostoon löytyvät lisenssit-sivulta.

Kilpailutoiminnan kattavan lisenssin haltija vaihtaa kuluvan lisenssikauden aikana seuraa, hänestä tulee tehdä seura siirto. Lisätietoa seurasiirroista löytyy seurasiirrot-sivulta.

Suomisport-mobiilisovellus
Nyt saatavilla Suomisport-mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille! Voit ostaa lisenssin itsellesi tai lapsellesi ja hallita olemassa olevia lisenssitietoja sovelluksessa. Suomisport-sovellus toimii myös offline-tilassa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen. Hakusanalla ”Suomisport” löytyvän sovelluksen Android-versio on ladattavissa ilmaiseksi Google Playssa (Android-versio 4.1 tai uudempi), iOS-versio ladattavissa ilmaiseksi App Storessa (iOS-versio 8.0 tai uudempi). Windows-versiota sovelluksesta ei julkaista.