Harrastajalle

Cheerleading on mukaansatempaava ja monipuolinen joukkueurheilulaji, joka sopii jokaiselle. Laji kehittää monipuolisesti kehonhallintaa, liikkuvuutta, voimaa ja reaktiokykyä.

Näin aloitat -sivulta löydät tietoa lajin harrastamisen aloittamisesta. Olethan harrastamiseen liittyvissä kysymyksissä suoraan yhteydessä omaan / lähimpään jäsenseuraan. Löydät lähimmän seurasi Jäsenseurat-sivulta.

Cheerleading on ainutlaatuinen yhteisö, johon on tervetullut ihan jokainen.

Elokuu ja tammikuu ovat parhaita kuukausia aloittaa cheerleading, mutta mukaan pääsee ympäri vuoden. Jokaiselle löytyy sopiva ryhmä ikään, sukupuoleen ja taitotasoon katsomatta. Kysy lisää lähimmästä seurastasi.

Lue myös: Cheerleading on loistava harrastus myös aikuisille

Innostu cheeristä! Kuva: Pekka Pohjakallio

Kilpailutoimintaan osallistuva harrastaja tarvitsee kilpailutoiminnan kattavan lisenssin joka hankitaan osoitteesta www.suomisport.fi. Lisätietoa lisensseistä ja ohjeet lisenssin ostoon löytyvät lisenssit-sivulta.

Kilpailutoiminnan kattavan lisenssin haltija vaihtessa seuraa kuluvan lisenssikauden aikana, hänestä tulee tehdä seurasiirto. Lisätietoa seurasiirroista löytyy seurasiirrot-sivulta.

Suomisport-mobiilisovellus
Suomisport-mobiilisovellus on saatavilla Android- ja iOS-laitteille. Voit ostaa lisenssin itsellesi tai lapsellesi ja hallita olemassa olevia lisenssitietoja sovelluksessa. Suomisport-sovellus toimii myös offline-tilassa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen. Windows-versiota sovelluksesta ei julkaista.