Uutiset > Yleinen > Cheerleading on myös aikuisille – aikuisharrastejoukkueet Suomessa

Cheerleading on myös aikuisille – aikuisharrastejoukkueet Suomessa

Hei aikuinen, etsitkö itsellesi uutta harrastusta? Valitse cheerleading! Matalankynnyksen aikuisharrastetoimintaa on tarjolla 18 eri kaupungissa ympäri Suomen.

Cheerleading on myös aikuisille!

Cheerleading on monipuolinen ja hauska joukkuelaji, joka kehittää kehonhallintaa, liikkuvuutta, voimaa ja reaktiokykyä. Viime vuosien aikana cheerleadingin klassikkotoiminta eli aikuisharrastetoiminta on nostanut suosiotaan. Joukkueisiin pääsee mukaan jokainen iästä, sukupuolesta ja liikuntataustasta riippumatta. Harjoittelu tapahtuu valmentajan johdolla 15-35 hengen joukkueissa.

”Cheerleadingissa pystyt tekemään asioita, joita et ole ikinä ennen tehnyt. Pääset ylittämään itsesi ja kokeilemaan uusia juttuja turvallisesti aina valmentajan johdolla ja ohjeistuksella. Ja kaiken tämän pääsee kokemaan yhdessä joukkueen kanssa, jossa jokaiselle löytyy rooli. Cheerleading on hauskaa, turvallista ja siistiä – jopa hurjaa välillä”, kertoo kokenut klassikkovalmentaja Pirita Sorvisto.

”Aikuisenakin voi vielä oppia uutta. Joukkueessani oli 50-vuotias urheilija, joka ei ollut eläessään tehnyt kuperkeikkaa ja koki sen mahdottomaksi – mutta kyllä hän sen oppi. Se riemu, kun oppii jotain, mitä on pitänyt mahdottomana, on mahtavaa. Ja näitä tarinoita on paljon. Ihan mitä tahansa pystyy oppimaan, kun taitoa harjoitellaan progressiivisesti valmentajan johdolla”, Pirita selventää.

Löydät tarkemmat tiedot jäsenseurojemme tarjonnasta klikkaamalla alla olevia otsikoita. Näet listasta, mitkä joukkueet ottavat uusia jäseniä vielä keväällä 2022. Joukkueisiin etsitään uusia jäseniä elokuussa 2022. Mikäli innostuit cheerleadingin aloittamisesta, ole rohkeasti yhteydessä aikuisharrastetoimintaa järjestävään seuraan!

Aikuisharrastejoukkueet eteläisellä alueella

Kaupungit: Helsinki ja Kerava

Aikuisharrastejoukkueet itäisellä alueella

Kaupungit: Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lappeenranta ja Mikkeli

Aikuisharrastejoukkueet läntisellä alueella

Kaupungit: Hämeenlinna, Tampere ja  Turku

Aikuisharrastejoukkueet pohjoisella alueella

Kaupungit: Kemi, Kurikka, Oulu, Rovaniemi, Seinäjoki ja Vaasa