Nyt on mahdollisuus vaikuttaa – hae mukaan Cheerleadingliiton hallitukseen!

Hallitus on paras paikka vaikuttaa lajin kehitykseen!

Suomen Cheerleadingliiton hallitus muodostuu puheenjohtajasta, 4-6 varsinaisesta jäsenestä ja kahdesta varajäsenestä. Hallitus käsittelee erityisesti suuria, strategisia linjoja, joten hallituksen jäsenenä pääset seuraamaan aitiopaikalta lajin kehitystä pidemmällä aikavälillä. Lue lisää ”Nyt on mahdollisuus vaikuttaa – hae mukaan Cheerleadingliiton hallitukseen! ”

Suomen Cheerleadingliitto Paralympiakomitean jäseneksi ja mukana soveltavan liikunnan verkostossa

Suomen Cheerleadingliitto (SCL) hyväksyttiin Paralympiakomitean jäseneksi 18.1.2024. Jäsenyyden myötä SCL sitoutuu kehittämään cheerleadingin monimuotoisuutta ja edistämään lajin inklusiivisuutta – ja tähän tavoitteeseen sitoudumme aidosti. SCL oli järjestämässä ensimmäistä kertaa soveltavan liikunnan verkostoa yhdessä Suomen Voimisteluliiton kanssa 16.-17. elokuuta. Kisakalliossa järjestetyssä verkostossa soveltavan voimistelun, cheerleadingin ja taitoluistelun valmentajat pääsivät jakamaan omaa osaamistaan sekä verkostoitumaan ja virkistäytymään. Tilaisuudessa omaa osaamistaan jakoivat myös Suomen Paralympiakomitea sekä Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto.  Lue lisää ”Suomen Cheerleadingliitto Paralympiakomitean jäseneksi ja mukana soveltavan liikunnan verkostossa”

Valtakunnallinen Innostu cheeristä -viikko on täällä!

Valtakunnallista Innostu Cheeristä! -viikkoa vietetään tällä viikolla 26.8.-1.9. jo kolmatta kertaa. Innostu Cheeristä! -viikko on koko cheerleadingyhteisön yhteinen juhlaviikko, jolloin paikalliset seurat markkinoivat lajia yhtäaikaisesti yhdessä lajiliiton kanssa. Lue lisää ”Valtakunnallinen Innostu cheeristä -viikko on täällä!”

Cheertanssituplat-sarja saapuu Suomeen!

Suomessa uusi kilpailumuoto, cheertanssituplat (eng. Pom doubles) nähdään ensimmäistä kertaa kotimaan kisalavoilla jo tänä syksynä. Sarjassa tiivistyy cheertanssin olennaiset puolet, mutta nimensä mukaisesti lavalla kilpailee joukkueen sijaan pari, jonka yhteistyön tulee olla saumatonta!  Lue lisää ”Cheertanssituplat-sarja saapuu Suomeen!”

Suomelle neljä EM-kultaa ja upea mitalisaldo EM-kilpailuista!

Suomi voitti neljä EM-kultaa ja yhteensä yhdeksän mitalia tänään päättyneissä cheerleadingin EM-kilpailuissa Oslofjordissa, Norjassa. Suomi voitti aikuisten sarjoissa kaksi mestaruutta ja kaksi EM-hopeaa. Juniorisarjoissa Suomi voitti kaksi EM-kultaa ja kolme hopeaa. Suomen joukkueet ylsivät EM-finaalissa upeisiin suorituksiin ja onnistuivat parantamaan sijoituksiaan eilisestä semifinaalista. Lue lisää ”Suomelle neljä EM-kultaa ja upea mitalisaldo EM-kilpailuista!”