Haku SCL:n viestintätyöryhmään on auki

Oletko kokenut tekstin tuottaja? Haluaisitko jakaa tarinoita cheerleadingista ja tehdä lajia tunnetuksi suurelle yleisölle?

 

Suomen Cheerleadingliitto kokoaa viestintätyöryhmää, johon etsitään viestinnän osaajia ympäri Suomea. Jos sinua kiinnostaa tiedotteiden kirjoittaminen, sosiaalisen median päivittäminen tai esimerkiksi artikkeleiden tekeminen kiinnostavista cheerleadingiin liittyvistä ilmiöistä ja aiheista, voi viestintätyöryhmä olla sinua varten!

Lue lisää ”Haku SCL:n viestintätyöryhmään on auki”

Sekamaajoukkueen toiminta polkaistiin käyntiin viikonloppuna

Liittojohtoisen sekamaajoukkueen toiminta polkaistiin käyntiin viime viikonloppuna kick offissa Konalassa. Leirille osallistui 50 urheilijaa useista eri seuroista, ja osallistujia oli mukana Seinäjoelta ja Tampereelta asti. Tunnelma leirillä oli innostunut, ja sekä urheilijat että valmentajat odottavat innolla tulevaa.

Lue lisää ”Sekamaajoukkueen toiminta polkaistiin käyntiin viikonloppuna”

Cheerleadingin lajikulttuuria selvitetty kyselytutkimuksella

Suomen Cheerleadingliitto teetti jäsenilleen lajikulttuurikyselyn syksyllä 2019. Kyselyn toteutti Taloustutkimus ja pohjana käytettiin Voimisteluliiton ja Taitoluisteluliiton omille jäsenilleen teettämiä kyselyjä, joiden tulokset julkaistiin vuoden 2019 aikana. Kysely suunnattiin urheilijoille ja huoltajille. Kyselyn keskeisiä teemoja olivat harjoitusten ilmapiiri, valmentajan toiminta ja epäasialliseen käyttäytymiseen liittyvät henkilökohtaiset kokemukset. Kyselyyn vastasi 1170 henkilöä, joista urheilijoita 556 ja huoltajia 614. Lisäksi valmentajille tehtiin oma kysely, jolla haluttiin selvittää niitä haasteita, joita valmentajat itse kokevat työssään ja miten seurat ja Suomen Cheerleadingliitto voisivat heitä tukea.

Lue lisää ”Cheerleadingin lajikulttuuria selvitetty kyselytutkimuksella”

Suomelle tuplakultaa European Cheer Leaguessa – kaksi edustuspaikkaa lisää Veronan EM-kilpailuihin heinäkuussa

Suomalainen cheerleading vahvistaa jalansijaansa lajin kärkimaana. Euroopanmestaruuskilpailuissa Veronassa nähdään kaiken kaikkiaan 14 suomalaisjoukkuetta, PCT Flamesien ja HAC Dance Eliten voitettua sarjansa European Cheer Leaguessa.

Lue lisää ”Suomelle tuplakultaa European Cheer Leaguessa – kaksi edustuspaikkaa lisää Veronan EM-kilpailuihin heinäkuussa”

Urheilugaala 2019: Naisten maailmanmestaruus neljänneksi sykähdyttävin urheiluhetki

Urheilugaalassa torstaina 16.1.2020 palkittiin vuoden 2019 menestyneimmät tekijät urheilun saralla. Urheilugaalan tavoitteena on nostaa urheilun ja liikunnan arvostusta yhteiskunnassa. Cheerleading oli  vahvasti edustettuna gaalassa, kun sekä vuoden valmentajaksi, vuoden joukkueeksi ja vuoden sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi oli ehdokas cheerleadingin parista.

Lue lisää ”Urheilugaala 2019: Naisten maailmanmestaruus neljänneksi sykähdyttävin urheiluhetki”