Urheiluoppilaitoshaku 2023 pisteytysinfo

Suomen Cheerleadingliiton pisteytysinfo urheiluoppilaitoksiin on julkaistu vuodelle 2023. Toisen asteen urheiluoppilaitoksiin haetaan kevään yhteishaussa videonäyttöjen ja valmentajan arvion sekä urheilijan itsearvion perusteella. Yhteishaku alkaa 21.2.2023 ja päättyy 21.3.2023. Pisteytysmateriaalin videoinnin voi aloittaa heti. 

Lue lisää ”Urheiluoppilaitoshaku 2023 pisteytysinfo”

SUEKin tutkimus: Urheilussa paljon hyvää – epäasialliseen kohteluun puuttumista tulee kehittää

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK on julkaissut tutkimuksen, jossa selvitettiin urheilijoiden kokemuksia kilpaurheilussa. Tutkimus toteutettiin yhteistyössä noin 50 urheilujärjestön kanssa ja siihen vastasi yli 2 000 kilpaurheilijaa. Suomen Cheerleadingliitto oli mukana tutkimuksessa. Lue lisää ”SUEKin tutkimus: Urheilussa paljon hyvää – epäasialliseen kohteluun puuttumista tulee kehittää”

Kiusaamisen vastainen Koppi Kaverista -sarja käynnistyy

Viime vuosien aikana julkisuuteen on noussut hälyttävän monia lasten ja nuorten liikunta- ja urheiluharrastuksissa tapahtuvaan kiusaamiseen, häirintään, syrjintään tai muuhun epäasialliseen kohteluun liittyviä uutisia. Suomen Cheerleadingliitto tuomitsee kaiken kiusaamisen, häirinnän, syrjinnän ja epäasiallisen kohtelun, ja haluaa omalta osaltaan nostaa tätä tärkeää asiaa yleiseen keskusteluun ja tietoisuuteen. Lue lisää ”Kiusaamisen vastainen Koppi Kaverista -sarja käynnistyy”