Stageohjelma ja -tapahtuma

VALMISOHJELMA/KOREOGRAFIA
  • Sisältönä on tarkoin valitut monipuoliset laji- ja liikuntaliikkeet (motoriset perustaidot sekä lajitekniikat)
  • Valmis koreografia vapauttaa valmentajan työmäärää niin, ettei koreografiaa tarvitse koota, musiikkia tilata eikä liikkeitä tarvitse erikseen valita esitykseen
  • Vaikeuta tai helpota koreografian liikkeitä omalle joukkueellesi sopiviksi (liikkeet kuitenkin max. level 1 sääntöjen mukaiset turvallisuussyistä).

 

 

STAGE-esitys mallivideo:

Musiikit

Arvi-kaavake:

STAGE valmisohjelman koreografia ja yleisinfoa:

STAGEN liikkeiden vaatimukset (esteettisyys ja turvallisuus)

TAPAHTUMA
  • 2.4. Vantaa (järjestäjänä FT Vantaa) –> Kutsu
Active Cheer STAGE -tapahtuma on cheerleadingin harrasteurheilijoille suunnattu näytöstapahtuma, jossa Stagella pääsevät loistamaan joukkueet ja ryhmät, jotka eivät halua kilpailla.
Myös pienten lasten- ja aikuisten joukkueet voivat osallistua tapahtumaan, koska tapahtumassa ei ole ikärajaa. Myös eri-ikäiset voivat esiintyä samana joukkueena (esim. perheliikunta). Kilpailun sijasta liikkuminen cheerin parissa tarjoaa nyt turvallisen ilmapiirin esiintymiseen ja uuden oppimiseen.
Tapahtuman tavoitteena on tuottaa liittojohtoista matalankynnyksen harrastepuolen toimintaa alueellisesti ja tuoda yhteen lajin harrastepuolen toimijat. Tapahtuman järjestäminen on seuralle taloudellisesti riskitöntä ja antaa hyvää kokemusta  esimerkiksi myöhemmälle suurempien tapahtumien järjestämiselle. Lue lisää tapahtuman järjestämisestä täältä.

 

Kuinka haetaan?
Mikäli teitä kiinnostaa STAGE:n järjestäminen, voitte olla yhteydessä valmennusosaamisen kehittäjään tai tapahtumatuottajaan (yhteystiedot). Kauden 2022-2023 tapahtumia haetaan  keväällä 2022. Haku tapahtuu kilpailuhaun tavoin surveypal-lomakkeella. Hakuilmoitus lähetetään seuroihin ja julkaistaan liiton nettisivuilla.

Kun seura saa tapahtuman järjestettäväkseen, tehdään tämän jälkeen yhteistyösopimus liiton ja seuran välille, jossa määritellään tapahtuman järjestämiseen liittyvät vastuut ja velvoitteet.

 

STAGE-ESITYSTEN ARVIOIJAT ELI ARVIT

Onko sinulla tavoitteena tulla lajituomariksi tai onko sinulla vahva lajitausta cheerleadingistä, tanssista tai voimistelusta? Tule STAGE-tapahtumaan arviksi! Pääset antamaan palautetta esiintyjille ja valmentajille sekä jakamaan mitalit jokaiselle osallistujalle. Koulutus tapahtuu sähköisesti ja on ilmaista. Ilmoittaudu arvi-koulutukseen nita.rikstrom@scl.fi. Suorita tehtävät silloin kuin sinulle sopii.