STAGE-ohjelma ja -tapahtuma

Kaudella 2022-2023 STAGE järjestetään seuraavasti:

 

17.12.22 Vantaa, järjestäjänä GS, Kutsu STAGE by GS 2022
4.3.23 Kuopio, järjestäjänä Cheer Stars, Kutsu STAGE Kuopio

20.5.23 Vaasa, järjestäjänä WCV, STAGE VAASA_kutsu
28.5.23 Helsinki, järjestäjänä GS, Kutsu STAGE by GS 2023

 

Active Cheer STAGE -tapahtuma on cheerleadingin harrasteurheilijoille suunnattu näytöstapahtuma, jossa Stagella pääsevät loistamaan joukkueet ja ryhmät, jotka eivät halua kilpailla!

Myös pienten lasten ja aikuisten joukkueet voivat osallistua tapahtumaan, koska tapahtumassa ei ole ikärajaa, ja eri ikäiset voivat esiintyä samana joukkueena (esim. perheliikunta). Kilpailun sijasta liikkuminen cheerin parissa tarjoaa turvallisen ilmapiirin esiintymiseen ja uuden oppimiseen.

Lue lisää STAGE-ohjelman kokoamisesta sekä tapahtuman järjestämisestä alla!

VALMISOHJELMA/KOREOGRAFIA

  • Sisältönä on tarkoin valitut monipuoliset laji- ja liikuntaliikkeet (motoriset perustaidot sekä lajitekniikat)
  • Valmis koreografia vapauttaa valmentajan työmäärää niin, ettei koreografiaa tarvitse koota, musiikkia tilata eikä liikkeitä tarvitse erikseen valita esitykseen
  • Vaikeuta tai helpota koreografian liikkeitä omalle joukkueellesi sopiviksi (liikkeet kuitenkin max. level 1 sääntöjen mukaiset turvallisuussyistä).

LINKKI MALLIVIDEOON 2021-2022
Uusi koreo sekä cheerille että tanssille julkaistaan elokuussa 2023.

Tutustu myös MATERIAALIPANKKIIN, jossa valmis musiikki sekä lisää vinkkejä ohjelman rakentamiseen!

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄMINEN

Tapahtuman tavoitteena on tuottaa matalan kynnyksen harrastepuolen toimintaa alueellisesti ja tuoda yhteen lajin harrastepuolen toimijat. Tapahtuman järjestäminen antaa hyvää kokemusta esimerkiksi myöhemmälle suurempien tapahtumien järjestämiselle. Tapahtuma on mahdollista järjestää muun tapahtuman tai kilpailun yhteydessä esim. seuran järjestämän näytöstapahtuman tai Start-kilpailun yhteydessä.

Mikäli seuraa kiinnostaa STAGE:n järjestäminen, voitte olla yhteydessä liiton tapahtumatuottajaan (yhteystiedot). STAGE:n järjestämishaku on jatkuva, ja haku tapahtuu vapaamuotoisella sähköpostihakemuksella. Kun seura saa tapahtuman järjestettäväkseen, tehdään liiton ja seuran välille yhteistyösopimus, jossa määritellään tapahtuman järjestämiseen liittyvät vastuut ja velvoitteet. Liiton kokenut tapahtumatiimi on seuran tukena ennakkojärjestelyissä, joten ensikertalaisetkin voivat huoletta harkita STAGEn järjestämistä!

MATERIAALIPANKKI
Sisältää musiikit, arvikaavake, valmisohjelman rakentamisohjeet, valmisohjelman liikevaatimukset, järjestäjäohje

KUVAPANKKI
Sisältää mahtavia kuvia aiemmista STAGE-tapahtumista!

STAGE-ESITYSTEN ARVIOIJAT ELI ARVIT Stagearvit työssään

Onko sinulla tavoitteena tulla lajituomariksi tai onko sinulla vahva lajitausta cheerleadingistä, tanssista tai voimistelusta? Tule STAGE-tapahtumaan arviksi! Pääset antamaan palautetta esiintyjille ja valmentajille sekä jakamaan osallistujapalkinnot jokaiselle osallistujalle. Koulutus tapahtuu sähköisesti ja on ilmaista. Ilmoittaudu arvi-koulutukseen nita.rikstrom@scl.fi. Suorita tehtävät silloin kuin sinulle sopii.

 

 

 

Stage-lava valmiina