STAGE-ohjelma ja -tapahtuma

KAUDEN 2023-2024 STAGE-TAPAHTUMAT!

3.12. Vantaa (järjestäjä Funky Cheer Team Espoo)
23.3. Tampere (järjestäjä Dream Team Cheerleaders) – tapahtumakutsu!
30.3 Kuopio (järjestäjä Cheer Stars) – tapahtumakutsu!
18.5. Vantaa (järjestäjä Funky Cheer Team Espoo)
25.5. Jyväskylä (järjestäjä Jaguars Spirit Athletes)
8.6. Lappeenranta (järjestäjä LOMA Cheerleaders)

STAGE-tapahtumiin ilmoittaudutaan Siiri-järjestelmästä. Ongelmia/kysymyksiä ilmoittautumisessa -> yhteys Inka Laitiseen (inka.laitinen@scl.fi)

Active Cheer STAGE -tapahtuma on cheerleadingin harrasteurheilijoille suunnattu näytöstapahtuma, jossa Stagella pääsevät loistamaan joukkueet ja ryhmät, jotka eivät halua kilpailla!

Myös pienten lasten ja aikuisten joukkueet voivat osallistua tapahtumaan, koska tapahtumassa ei ole ikärajaa, ja eri ikäiset voivat esiintyä samana joukkueena (esim. perheliikunta). Kilpailun sijasta liikkuminen cheerin parissa tarjoaa turvallisen ilmapiirin esiintymiseen ja uuden oppimiseen.

Lue lisää STAGE-ohjelman kokoamisesta sekä tapahtuman järjestämisestä alla!

VALMISOHJELMAT/KOREOGRAFIAT (Uusi koreografia julkaistu elokuussa 23!)

Yksi musiikki – kaksi koreografiaa! Ensimmäistä kertaa oma Active Cheer STAGE-koreografia myös cheertanssille.

  • Sisältönä on tarkoin valitut monipuoliset laji- ja liikuntaliikkeet (motoriset perustaidot sekä lajitekniikat)
  • Valmis koreografia vapauttaa valmentajan työmäärää niin, ettei koreografiaa tarvitse koota, musiikkia tilata eikä liikkeitä tarvitse erikseen valita esitykseen
  • Vaikeuta tai helpota koreografian liikkeitä omalle joukkueellesi sopiviksi (liikkeet kuitenkin max. level 1 sääntöjen mukaiset turvallisuussyistä).

STAGE KOREOGRAFIA / MATERIAALIPANKKI sisältää:

  • Aloitusopas Active Cheer STAGE
  • STAGE koreografia-videot (cheerleading ja cheertanssi-ohjelmat erikseen – ohjelmat kuvattu juniorijoukkueen sekä aikuisharrastajien kanssa)
  • STAGE koreografiaan valitut liikkeet (ohjeistus ja vinkit)
  • STAGE koreografian laskut
  • STAGE koreografian musiikki

 

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄMINEN

Tapahtuman tavoitteena on tuottaa matalan kynnyksen harrastepuolen toimintaa alueellisesti ja tuoda yhteen lajin harrastepuolen toimijat. Tapahtuman järjestäminen antaa hyvää kokemusta esimerkiksi myöhemmälle suurempien tapahtumien järjestämiselle. Tapahtuma on mahdollista järjestää muun tapahtuman tai kilpailun yhteydessä esim. seuran järjestämän näytöstapahtuman tai Start-kilpailun yhteydessä.

Mikäli seuraa kiinnostaa STAGE:n järjestäminen, voitte olla yhteydessä liiton tapahtumatuottajaan (yhteystiedot). STAGE:n järjestämishaku tapahtuu Siirin kautta tammikuussa (2024 lähtien). Kun seura saa tapahtuman järjestettäväkseen, tehdään liiton ja seuran välille yhteistyösopimus, jossa määritellään tapahtuman järjestämiseen liittyvät vastuut ja velvoitteet. Liiton kokenut tapahtumatiimi on seuran tukena ennakkojärjestelyissä, joten ensikertalaisetkin voivat huoletta harkita STAGEn järjestämistä!

MATERIAALIPANKKI
Sisältää musiikit, arvikaavake, valmisohjelman rakentamisohjeet, valmisohjelman liikevaatimukset, järjestäjäohje

STAGE-ESITYSTEN ARVIOIJAT ELI ARVIT Stagearvit työssään

Onko sinulla tavoitteena tulla lajituomariksi tai onko sinulla vahva lajitausta cheerleadingistä, tanssista tai voimistelusta? Tule STAGE-tapahtumaan arviksi! Pääset antamaan palautetta esiintyjille ja valmentajille sekä jakamaan osallistujapalkinnot jokaiselle osallistujalle. Koulutus tapahtuu sähköisesti ja on ilmaista. Ilmoittaudu arvi-koulutukseen jenni.salomaki@scl.fi. Suorita tehtävät silloin kuin sinulle sopii.

 

 

 

Stage-lava valmiina