Ilmoittautuminen

Suomen Cheerleadingliiton koulutusilmoittautumiset Suomisportissa

Koulutuksien Suomisport-linkit löytävät jokaisen koulutustapahtuman kohdalta ”Kalenteri” -välilehdeltä. Suomisportin seurakäyttäjät voivat ilmoittaa valmentajia koulutuksiin. Suomisportin seurakäyttäjä voi lisätä samat oikeudet myös seuran koulutusvastaavalle. Olethan yhteydessä office@scl.fi, jos Suomisportin seurakäyttäjäoikeuksista tulee kysyttävää tai ongelmia.

Seurakäyttäjän ohje Suomisportin seuran liikkujien tapahtumailmoittautumisia varten täällä (tapahtumailmoittautumiset ohjeen alemmalla puoliskolla, päivitetty tammikuussa 2023)

Koulutusilmoittautuminen Suomisportin kautta on hyvin yksinkertaista ja nopeaa. Koulutusilmoittautumiset aukeavat kevään osalta joulukuussa ja syksyn osalta toukokuussa. HUOM! Ilmoittautumiset tulee hoitaa silti ajoissa, sillä muuten koulutuksia saatetaan perua turhaan vähäisen osallistujamäärän takia. Koulutus voidaan peruuttaa järjestäjän taholta, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi. Koulutukseen ilmoitetut valmentajat pääsevät omalta Suomisport-sivultaan näkemään tapahtuman tiedot ja mahdolliset päivitykset ajan ja paikan suhteen.

Koulutusmateriaali ja koulutusinfo lähetetään koulutukseen ilmoitetuille valmentajille viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen Suomen Cheerleadingliiton koulutuksiin on sitova, vaikka peruutus tehtäisiin ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.
Sairastapauksissa palautamme osallistumismaksun ko. pvm:n kattavalla lääkärintodistusta vastaan, vähennettynä 10 € toimistokululla.
Todistuksen toimitus järjestäjälle viimeistään seitsemän (7) vuorokauden kuluttua koulutuksesta. Estyneen osallistujan
tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö samasta seurasta.
Koulutus voidaan peruuttaa järjestäjän taholta, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi. Mikäli Cheerleadingliitto joutuu perumaan tilaisuuden vähäisen osallistujamäärän tai kouluttajan sairastumisen vuoksi, hyvitetään osallistujalle koko osallistumismaksu. Oikeudet muutoksiin pidetään.