Seurasiirrot

Seurasiirrolla tarkoitetaan urheilijan edustusoikeuden siirtämistä yhdestä SCL:n jäsenseurasta toiseen
jäsenseuraan käynnissä olevan lisenssikauden aikana. Seurasiirroissa noudatetaan SCL:n seurasiirtomääräyksiä. Suomen Cheerleadingliiton seurasiirtojen käsittely on siirtynyt sähköiseen muotoon 17.4.2019. Seurasiirrot tehdään Suomisportissa.

Harraste- ja valmentajalisenssien omaavien harrastajien ja valmentajien seuran muutokset tehdään täysi-ikäisen omalla tai alaikäisen huoltajan kirjallisella ilmoituksella liiton toimistolle.

Seurasiirto voidaan tehdä pysyvänä tai määräaikaisena. Urheilijan vaihtaessa seuraa pysyvästi, tehdään pysyvä seurasiirto. Mikäli urheilija vaihtaa edustusoikeuden toiseen seuraan tietylle aikavälille kesken lisenssikauden, palaten takaisin alkuperäiseen seuraan lisenssikauden aikana, tehdään määräaikainen seurasiirto halutulle aikavälille. Määräaikainen seurasiirto voidaan tehdä esimerkiksi kilpailuiden ajaksi. Vuosittaiset seurasiirtoikkunat ovat 1.1.-31.1. ja 1.8.-31.8. Siirtoikkunassa tehtävät seurasiirrot on laitettava vireille niin, että osapuolilla on 14 vuorokautta aikaa käsitellä siirto.

Kirjausmaksut vuonna 2019:

A-TASON SEURASIIRTO 30 €
2004 ja aikaisemmin syntyneet

B-TASON SEURASIIRTO 20 €
2005-2007 syntyneet

C-TASON SEURASIIRTO 0€
2008 ja myöhemmin syntyneet

Lisätietoja seurasiirtoihin liittyen saatte osoitteesta office@scl.fi.

Seurasiirron tekemisen ohjeistukseen pääset tästä.

Seurasiirtomääräykset_2019