Seurasiirrot

Mikäli urheilija vaihtaa seuraa kesken lisenssikauden, tulee tehdä seurasiirto. Seurasiirroissa noudatetaan SCL:n seurasiirtomääräyksiä. Vuonna 2018 seurasiirtoprosessit siirtyvät täysin sähköiseen muotoon. Seurasiirtomääräysten mukaisesti uuden seuran on pyydettävä cheerleaderin siirron vahvistamista kirjallisesti kokonaisuudessaan täytetyllä liiton omalla siirtolomakkeella SCL:ltä. Täytetty seurasiirtolomake ja kuitti maksetusta seurasiirtomaksusta tulee toimittaa SCL:n toimistolle joko postitse osoitteeseen Hämeentie 105 A, 00550 Helsinki tai sähköpostitse osoitteeseen office(a)scl.fi.

Lapseni on vaihtanut seuraa kesken vuoden, miten toimin?

  1. Ota yhteys uuden seuran toimistolle, ja tuo esille seurasiirron tarve.
  2. Huolehtikaa seurasiirtomaksun suorittaminen, muistakaa ottaa kuitti maksusta talteen.
  3. Uusi seura täyttää seurasiirtohakemuslomakkeen ja toimittaa sen seurasiirtomaksukuitin kera SCL:n toimistolle.
  4. SCL välittää seurasiirtohakemuslomakkeen vanhaan seuraan seurasiirroista vastaavalle taholle hyväksyttäväksi.
  5. Vanha seura vahvistaa tai evää seurasiirron ja toimittaa seurasiirtohakemuslomakkeen takaisin SCL:n toimistolle.
  6. SCL vahvistaa uudelle ja vanhalle seuralle seurasiirron hyväksytyksi. Mikäli hakemus evätään, menettelyohjeet löydät seurasiirtomääräyksistä.

Seurasiirtomaksu 2018
Seurasiirtomaksun suuruus määräytyy vanhan joukkueen kilpailutason mukaan. Mikäli vanha joukkue on kilpaillut edellisellä tai kuluvalla kaudella SM-tasolla, kyseessä on A-tason seurasiirto. Muussa tapauksessa kyseessä on B-tason seurasiirto.

A-tason siirtomaksu: 30 euroa
B-tason siirtomaksu: 20 euroa

Siirtomaksun suorittaminen
Suomen Cheerleadingliitto ry, FI6041080010368408 Oma Säästöpankki.
Tekstikenttään siirtyjän nimi ja mistä seurasta siirtyy mihin seuraan.

Seurasiirtomääräyksistä vapaa cheerleader
Siirtomääräyksistä vapaalla cheerleaderilla tarkoitetaan cheerleaderia, joka saa vapaasti siirtyä toiseen seuraan. Cheerleader, joka ei ole voimassaolevan kilpailutoimintaan oikeuttavan SCL:n lisenssin haltija tai joka siirtymisvuonna täyttää enintään 11 vuotta, on vapaa siirtymään toiseen seuraan.

Seuraa vaihtava valmentaja
Mikäli henkilö jatkaa ainoastaan valmentamista siirtyessään uuteen seuraan, hän on ns. valmentajastatuksella, eikä hänestä tarvitse tehdä siirtoa. Kun kyseessä on edelleen lajia urheilijana jatkava cheerleader, joka lisäksi myös valmentaa uudessa seurassa, hänestä tehdään normaali siirtoilmoitus ja maksetaan siirtomaksu.

Valmentajalisenssillä voi toimia useammassa seurassa valmentajana samanaikaisesti, sekä osallistua SCL:n kilpailutoimintaan valmentajan roolissa myös muun kuin lisenssiseuran alla toimivan kilpailevan joukkueen kanssa.

SCL_seurasiirtomääräykset_2018

SCL_seurasiirtolomake

Eettinen ohjeistus