Maajoukkuerinkileirit Cheer

Maajoukkuerinkileiritys on vahva osa SCL:n huippu-urheilustrategiatyötä. Leireillä valmennus painottuu yksilötaitojen kehittämiseen ja siihen, että leireille osallistuvat urheilijat voivat ja haluavat nousta tulevaisuudessa maajoukkueisiin. Paikat kaikkiin leiritysryhmiin jaetaan avoimen haun kautta. Valinnat tekee liiton huippu-urheilukoordinaattori yhdessä maajoukkue- ja rinkileirivalmentajien kanssa.

Tärkeä valintakriteeri ja kehityskohde on myös urheilijan oma tahtotila olla mukana lähivuosien maajoukkueprojekteissa, sekä tahto kehittää omia taitoja ja ominaisuuksia maajoukkuevaatimusten tasolle. Leirityspaikkoja ei ole sidottu joukkueisiin tai kilpailutuloksiin.

Rinkileirejä tarjotaan kahdella tasolla: Kohti maajoukkuetta ja Valmis maajoukkueeseen.

 

Kohti maajoukkuetta

All girl, Coed ja Freestyle pom, kolmen leirin kokonaisuus

15+ vuotiaille edustustasolla kilpaileville urheilijoille, joiden tavoitteena on hakea maajoukkueprojektiin 1-3 vuoden kuluttua. Leireistä saa vauhtia juniori- ja aikuisten maajoukkueisiin hakuun seuraavalle vuodelle kokeneiden rinkileirivalmentajien johdolla.

Urheilijan elämäntapojen oppiminen. Ammattimainen urheilutestaus osana leirejä.

Aikataulu: marraskuussa 26.-27.11.2022 Vierumäen leiri ja kevättalvesta kaksi kahden päivän kaupunkileiriä Helsingissä ja Tampereella

Haku aukeaa syksyllä 2022.

Hinta:

  • Vierumäen leiri 250€ (sisältää Vierumäen ammattilaisten tekemän testauksen, leirin t-paidan, täysihoidon, harjoitteluolosuhteet ja valmennuksen leirillä)
  • Kaupunkileirit 120 € per leiri (sisältää lämpimän aterian, valmennuksen ja harjoitteluolosuhteet leirillä)

 

Valmis maajoukkueeseen

All girl ja Freestyle pom

16+ vuotiaille allgirl level 6 tai tanssin edustustasolla kilpaileville urheilijoille, jotka jatkavat maajoukkueessa, hakevat aikuisten maajoukkueisiin samana vuonna tai osallistuvat parhaillaan junioreiden maajoukkueprojektiin ja hakevat maajoukkueeseen seuraavana vuonna. Leiriä luotsaavat maajoukkuevalmentajat ja kokeneet huippuvalmentajat.

Näytä osaamisesi ja harjoittele maajoukkueen taitoja jo ennen maajoukkuehakua!

Aikataulu: elokuussa 20.-21.8.2022 Vierumäen leiri

  • Haku auki 23.5.-19.6.2022

Hinta:

  • Vierumäen leiri 175 € (sisältää täysihoidon, harjoitteluolosuhteet ja valmennuksen leirillä)

 

_________________________________________________________________

Lisäksi Coed campillä on erillinen huippuryhmä sekaedustustason yli 16-vuotiaille urheilijoille.