Maajoukkuerinkileiri Tanssi

Cheertanssin maajoukkuerinkileiritys on vahva osa SCL:n huippu-urheilustrategian mukaista kehitystyötä. Leireillä valmennus painottuu yksilötaitojen kehittämiseen ja siihen, että leireille osallistuvat urheilijat voivat ja haluavat nousta tulevaisuudessa maajoukkueisiin. Paikat kaikkiin leiritysryhmiin jaetaan avoimen haun kautta. Valinnat tekee liiton huippu-urheilukoordinaattori yhdessä maajoukkue- ja leirivalmentajien kanssa.

Tärkeä valintakriteeri ja kehityskohde on myös urheilijan oma tahtotila olla mukana lähivuosien maajoukkueprojekteissa, sekä tahto kehittää omia taitoja ja ominaisuuksia maajoukkuevaatimusten tasolle. Leirityspaikkoja ei ole sidottu joukkueisiin tai kilpailutuloksiin.

Rinkileirejä tarjotaan kahdella tasolla: Kohti maajoukkuetta ja Valmis maajoukkueeseen.

 

Kohti maajoukkuetta 

All girl, Coed ja Freestyle pom, kolmen leirin kokonaisuus

15+ vuotiaille edustustasolla kilpaileville urheilijoille, joiden tavoitteena on hakea maajoukkueprojektiin muutaman vuoden kuluttua. Leireistä saa vauhtia juniori- ja aikuisten maajoukkueisiin hakuun kokeneiden rinkileirivalmentajien johdolla. 

Tämä leiri on tarkoitettu muutaman vuoden kuluttua maajoukkueisiin tähtääville ja tukee myös MM-junnuprojekteihin osallistumista.

Urheilijan elämäntapojen oppiminen. Ammattimainen urheilutestaus osana marraskuun Vierumäen leiriä.

 

Valmis maajoukkueeseen

All girl ja Freestyle pom

17+ vuotiaille allgirl level 6 tai tanssin edustustasolla kilpaileville urheilijoille, jotka jatkavat maajoukkueessa, hakevat aikuisten maajoukkueisiin samana vuonna tai osallistuvat parhaillaan junioreiden maajoukkueprojektiin ja hakevat maajoukkueeseen seuraavana vuonna. Leiriä luotsaavat maajoukkuevalmentajat ja kokeneet huippuvalmentajat.

Näytä osaamisesi ja harjoittele maajoukkueen taitoja jo ennen maajoukkuehakua!

*Valmis maajoukkueeseen -cheertanssirinkileirin haku* 

Hakuaika 2.8.- 11.8.2023 

Leiri järjestetään Vierumäellä 9.-10.9.2023, leirin hinta 185 € 

Leirillä valmentamassa maajoukkuerinkileirin päävalmentaja Laura Tervakangas ja ilmoittautuneiden määrän mukaan muita lajin kokeneita valmentajia.  

Kohderyhmä: yli 16-vuotiaat tanssin edustustasolla kilpaileville urheilijat, jotka jatkavat maajoukkueessa, hakevat aikuisten maajoukkueisiin samana vuonna tai osallistuvat parhaillaan junioreiden maajoukkueprojektiin ja hakevat maajoukkueeseen seuraavana vuonna. 

Hae mukaan täältä!