Uutiset > Uutiset > Suomen cheerleadingmaajoukkueet MM-finaaliin

Suomen cheerleadingmaajoukkueet MM-finaaliin

Sekamaajoukkue

Suomen aikuisten cheerleadingmaajoukkueet ovat selvittäneet tiensä tänään järjestettävään MM-finaaliin. Eilen järjestetyssä semifinaalissa suomalaisjoukkueet näyttivät vahvaa osaamista ja lähtevätkin finaalipäivään itsevarmoin tunnelmin.

”Tunnelmat ovat hyvät semifinaalipäivän jälkeen. Finaalissa meidän täytyy suoriutua yhtä hyvin kuin tänään, jotta saavuitamme tavoitteemme”, naisten cheermaajoukkueen valmentaja Maria Wahlroos tiivistää.

Suomen naisten maajoukkueen tavoitteena on kirkastaa viime vuoden hopeamitali ja saavuttaa maailman mestaruus. Myös viime vuosina menestystä niittäneet sekajoukkue sekä tanssimaajoukkue lähtevät finaalipäivään hyvissä tunnelmissa. Sekajoukkue saavutti viime vuonna MM-pronssia ja tanssijoukkue sijoittui neljänneksi.

Finaalit kisataan tänään illalla ja lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa:

klo 19.32 tanssi

klo 00.36 seka

klo 01.06 naiset