Uutiset > Uutiset > Suomelle kaksi aikuisten MM-mitalia

Suomelle kaksi aikuisten MM-mitalia

Suomalaisjoukkueet ovat jälleen menestyneet erinomaisesti cheerleadingin MM-kilpailuissa. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa kaksipäiväisinä järjestetyt kilpailut antoivat suomalaisjoukkueille mahdollisuuden loistaa, kun kaikki kaikki kolme aikuisten joukkuetta selvittivät tiensä finaaleihin ja loistavat suoritukset palkittiin MM-hopealla ja -pronssilla.

Naisten cheerjoukkue uusi viimevuotisen MM-hopeansa, kuroen umpeen Yhdysvaltojen etumatkaa. Sekamaajoukkue voitti neljännen MM-pronssinsa erittäin kovatasoisessa sarjassa. Tanssijoukkue jäi tällä kertaa mitalisijojen ulkopuolelle sijoittuen viidenneksi.

”Tiimimme on hioutunut äärimmäisen hyvin yhteen, kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja tässä on nyt lopputulos”, sekamaajoukkueen urheilija Otto Lehtinen hehkuttaa.

Suomen Cheerleadingliiton puheenjohtaja Riikka Taivassalo iloitsee suomalaissuorituksista ja erityisesti naisten joukkueen upeasta suorituksesta:

”Taistelu naisten sarjan maailman mestaruudesta oli tänään äärimmäisen kova. Suomi lähti finaaliin kärkipaikalta ja teki myös tänään upean suorituksen. Suomi on edelleen yksi ainoista maista, joka pystyy haastamaan tässä sarjassa Yhdysvallat. Kaiken kaikkiaan suomalaisjoukkueiden menestys on näissä MM-kisoissa ollut huikea.”