Uutiset > Yleinen > Valiokuntien blogi: Seuravaliokunta

Valiokuntien blogi: Seuravaliokunta

Seuravaliokunnan toimintaa meille avaa keväällä 2017 Sekeen  mukaan tullut Josefina ja valiokunnan puheenjohtaja Marika.

Seke kehittää liiton toimintaa seuranäkökulmasta.

SCL haki vuoden alussa uusia jäseniä seuravaliokuntaan (seke), ja vaikka olen toiminut lajin parissa kymmeniä vuosia, minulle oli vähän epäselvää, mitä juuri tämä valiokunta tekee. Hain siis osittain uteliaisuudesta mukaan toimintaan. Lyhyen kokemuksen perusteella toiminta onkin osoittautunut varsin hauskaksi. Olen kuitenkin sen verran ”newbie” seken toiminnassa, että pyysin valiokuntakonkaria ja -puheenjohtajaa Marika Aaltoa Seinäjoki Silver Sharks ry:stä kertomaan toiminnasta tarkemmin.

Marika on tullut cheerleadingin pariin vuonna 2012 tyttären harrastuksen kautta ja ollut mukana seuravaliokunnan toiminnassa mukana sen perustamisesta saakka. Valiokuntatyöskentelyyn hän tuli mukaan siksi, että saisi tuoda esille pienen seuran näkemystä pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.
Mitä seuravaliokunta sitten oikein tekee? ”Seken tarkoitus on tuoda seurat lähemmäs liittoa, toimintaa pyritään kehittämään seurojen toiveiden ja ajatusten pohjalta. Lisäksi yhtenä tärkeimmistä tavoitteista on kehittää ja tukea seurojen välistä yhteistyötä sekä alueeellisen toiminnan kautta että koko maan kattavasti”, Marika kertoo.

Parasta seken toiminnassa on Marikan mielestä hyvä porukka ja se, että kaikilla on yhteinen tavoite: tuoda seurojen toiveet liiton tietoisuuten, ja kehittää sitä tukevaa toimintaa.
Marika kehottaa suomalaisia cheerleading-seuroja rohkeasti lähtemään mukaan liiton järjestämiin tapahtumiin, sillä tapahtumissa saatu vertaistuki antaa valtavasti voimavaroja arkiseen aherrukseen.

Marikan terveisiin onkin helppo yhtyä. Suomalaisessa cheerleadingissä vallitsee mahtava yhteishenki ja tekemisen meininki, joka motivoi ja ilostuttaa sekä urheilijoita, valmentajia että muita seuratoimijoita ympäri maan. Pidetään siis jatkossakin loistavaa spirittiä yllä, ja nähdään kilpailuissa ja tapahtumissa! 🙂

Josefina