Uutiset > Yleinen > SCL MAAJOUKKUEIDEN VALMENTAJAHAKU

SCL MAAJOUKKUEIDEN VALMENTAJAHAKU

Sinustako Suomen Cheerleadingliiton maajoukkuevalmentaja?

Vuoden 2018 MM-Kilpailut käydään huhtikuun loppupuolella Orlandossa, Floridassa ja Suomen maajoukkueet tähtäävät korkealle kohti maailman kärkeä. Haluatko olla mukana?

Syyskuussa 2017 kootaan jo kuudetta kertaa SCL:n naisten tanssimaajoukkue ja kolmatta kertaa naisten cheermaajoukkue kilpailemaan ja edustamaan Suomea MM- kilpailuissa. Tarkoituksena on kerätä yhteen Suomen lahjakkaimmat ja taitavimmat urheilijat sekä valmentajat yhteiseen projektiin, tavoitteena sijoittuminen molemmissa sarjoissa MM-kilpailuiden terävimpään kärkeen.

Maajoukkueprojektit toteutetaan siten, että osallistuminen ei estä valittavien urheilijoiden harrastamista ja kilpailemista seuratasolla tai valittavien valmentajien työtä seurajoukkueiden kanssa. Lukuunottamatta tilannetta, jossa seurajoukkue kilpailee myös MM-kilpailuissa 2018 tai muissa MM-kilpailumatkan aikana järjestettävissä kilpailuissa, jolloin valmentaja tai urheilija ei voi osallistua seurajoukkueensa toimintaan. Maajoukkue-harjoittelu toteutetaan viikonloppuleirityksinä ja lisäksi urheilijoilta vaaditaan sitoutumista omatoimiharjoitteluun.

Nyt etsimme kokeneita valmentajia mukaan projektiin, suunnittelemaan ja toteuttamaan maajoukkueiden valintaa, harjoittelua ja koreografisia elementtejä. Maajoukkuevalmentajilta odotetaan vankkaa lajituntemusta, hyviä yhteistyötaitoja sekä sitoutumista projektiin.

Maajoukkueiden suomalainen valmennus:

 • Vastaa koreografian teknisten elementtien suunnittelusta, harjoituttamisesta ja sijoittelusta ohjelmaan yhdessä joukkueelle valittavan kv-koreografin/lajitaitovalmentajan kanssa
 • Suunnittelee leirien ja tekniikkaharjoittelun
 • Vetävät leirit
 • Vastaavat lopullisen kilpailukokoonpanon valinnoista
 • Vastaavat MM-kilpailumatkan sisällöllisestä suunnittelusta, aikataulutuksesta sekä kilpailumatkan läpiviemisestä.
 • On vastuussa MM-kilpailumatkalla mukana olevista alaikäisistä urheilijoista

Maajoukkueen valmentajille maksetaan erikseen määriteltävä palkkio sekä korvataan matkakulut ja majoitukset leiri- ja kilpailumatkoilta. Lisäksi valmentajilla on MM-tulokseen sidottu tulospalkkiolisä, joka maksetaan sijoituksen mukaan MM 2018-kilpailujen jälkeen.

Hae maajoukkuevalmentajaksi nyt – haku on auki 1.6. asti!

Täytä tietosi sekä liitä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeeseen torstaihin 1.6.2017 klo 16.00. Lomakkeen löydät täältä.

 

Maajoukkueprojektin alustavat aikataulut: (Pidätämme oikeudet muutoksiin. Kaupunkileirien paikkakunnat vahvistetaan myöhemmin)

 • Kesäkuu 2017 valmentajavalinnat
 • Elokuu 2018 Urheilijahaku ja ilmoittautuminen valintatilaisuuteen käynnistetään
 • 17.9. TMJ karsinta maajoukkuerinkileirin yhteydessä
 • 2.-3.9.  CMJ karsinta Helsinki
 1. leiri 16.-17.9. Vierumäki
 2. leiri 12.–14.1.2018 Vierumäki
 3. leiri 2.-4.2.2018 Vierumäki
 4. leiri 9.–11.3. 2018 Vierumäki
 5. leiri 30.3–1.4. 2018 Kaupunkileiri
 6. leiri 13.–15.4. 2018 Vierumäki

MM-kilpailut järjestetään 26.-27.4.2018

 

Lisätietoja valmentajahausta ja maajoukkuetoiminnasta:

SCL hallituksen maajoukkuevastaava Petra Eloranta (petra.eloranta@scl.fi)