Uutiset > Yleinen > Kevätkokouskuulumiset

Kevätkokouskuulumiset

Liiton kevätkokous järjestettiin lauantaina 7.4.2018 Helsingissä Sokos hotel Presidentissä. Paikalla oli 18 jäsenseuraa, joista oli yhteensä 29 edustajaa. Kevätkokouksen puheenjohtajana toimi Kasperi Launis ja sihteerinä liiton lajikoordinaattori Jani Järvelin.

Liiton toiminnanjohtaja Heidi Heiskanen esitteli kokouksessa liiton vuosikertomuksen ja tilinpäätöksen. Vuosikertomukseen päätettiin lisätä seuroille kohdennettujen tukitoimien kohdalle vielä erikseen mille ikäluokille tukitoimet olivat kohdennettu. Muutoin kokous hyväksyi esitellyn vuosikertomuksen sellaisenaan. Tilinpäätöksestä ei syntynyt keskustelua ja puheenjohtajan lukeman tilintarkastuskertomuksen jälkeen, tilinpäätös vahvistettiin yksimielisesti. Kokous myönsi myös vastuuvapauden tilivelvollisille.

Muissa asioissa toiminnanjohtaja Heiskanen esitteli vuoden 2018 toimintasuunnitelman etenemistä eri osa-alueiden osalta. Active Cheer -laatusertifikaatin julkistaminen on päätetty siirtää syksylle Olympiakomitean uudistamaan Sinettiseuratoimintaan liittyen. Muutoin toimintasuunnitelmassa edetään suunnitellun aikataulun mukaisesti. Lisäksi hallitus esitteli ajankohtaisia asioita kansainvälisestä järjestötoiminnasta ja koti EM-kilpailuista.

Ennen kevätkokousta järjestettiin samassa hotellissa seuraseminaari, jonka aiheena oli tietosuojauudistus.

Lisätietoja:

hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo, riikka.taivassalo@scl.fi

toiminnanjohtaja Heidi Heiskanen, heidi.heiskanen@scl.fi ja puh. (045) 2095 499